Τα Τρίκαλα κέρδισαν με 2-0 την Θύελλα Κατσικά στο στάδιο Τρικάλων για την 33η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έτσι έριξαν την ομάδα των Ιωαννίνων και απέφυγαν την 7η θέση από το τέλος που θα την καταλάβει είτε ο Αστέρας Πετριτή, είτε ο Εορδαϊκός.

Μοναδική εκκρεμότητα για τα Τρίκαλα η αποφυγή της 11ης θέση που ενδεχομένως οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και η οποία θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι 4’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Νίκο Σκόνδρα ο οποίος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Θέμη Αλεξίου και σημείωσε από κοντά το 1-0.

Tα Τρίκαλα βρήκαν και δεύτερο γκο στο 85’. Μετά από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου από τα δεξιά ο βασιλείου έφυγε σφαίρα πίσω από την σέντρα, έκανε μία γρήγορη κούρσα και «έσπασε» την μπάλα για τον Θέμη Αλεξίου ο οποίος σφράγισε την νίκη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (2-0) μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Σκόρερ: Σκόνδρας Ν. (4’), Αλεξίου (85’)

ΑΟ Τρίκαλα (Μπρισίμης): Αναγνώστου, Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος (76’ Μπέκας) , Γεωργάκης, Ζαϊμι, Ιωάννου, Σαμαντάς (76’ Μπραντίτσας), Μαγκούτης (67’ Βασιλείου), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης (58’ Πατρώνης), Αλεξίου

Θύελλα Κατσικάς (Γκούρας): Παππάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (78’ Πάκος), Ντόντης (37’ Γούλας), Πότσης, Σκανδάλης, Εμβραϊζόγλου, Κωσταμένας, Παππάς, Τουρμούσογλου (78’ Μάριος Μπλέτσας), Βασιλάκης

liganews.gr 

Related Posts