Σε μία καταγγελία σχετικά με τα όσα έγιναν στο έγκλημα των Τεμπών, προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς.

Ο Νίκος Πλακιάς είναι ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης.

Η καταγγελία

Ο Νίκος Πλακιάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6, υποστήριξε ότι ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο.

Παράλληλα ο κ. Πλακιάς τόνισε πως επιθυμία των συγγενών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι.

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Που είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Πού τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο. Πήγαινε πες το σε κανέναν άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πλακιάς.

Ο Νίκος Πλακιάς κατέληξε λέγοντας πως το μόνο που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για την τραγωδία ενώ, και πρόσθεσε πως υπάρχουν γεγονότα που ο κόσμος δεν γνωρίζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Related Posts