Σκότωσε τη μητέρα του και για αρκετές ώρες παρέμενε μέσα στο σπίτι, μέχρι που τελικά αποφάσισε με το ίδιο όπλο να βάλει τέλος στη ζωή του. Αυτή είναι η πιθανότερη εκδοχή στην οποία καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε, όπως όλα δείχνουν, τα προηγούμενα 24ωρα με τον θάνατο της 63χρονης και του 36χρονου γιου της στην Ηλιούπολη.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία εκλήθη από πολίτες επειδή από προχθές το βράδυ, από τον πρώτο όροφο του διαμερίσματος στην οδό Θερμοπυλών 28 στην Ηλιούπολη, έβγαινε έντονη μυρωδιά. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο άνοιξαν τη πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά και αμέσως μετά αντίκρισαν τις δύο σορούς της 63χρονης και του 36χρονου. Η γυναίκα ήταν νεκρή από πυροβολισμό στο κεφάλι και σε άλλο σημείο εντοπίστηκε νεκρός και ο 36χρονος γιος της.

Επίσης, η Αστυνομία εντόπισε μακριά από τα δύο πτώματα και ένα όπλο, συγκεκριμένα μια καραμπίνα. Αυτό αρχικά οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως οι θάνατοι μητέρας και γιου οφείλονται σε κάποια εγκληματική ενέργεια. Eξετάζεται ως πιθανή εκδοχή ο θάνατος της μητέρας να έχει συμβεί πριν από περίπου μια εβδομάδα. Αντίθετα, ο γιος παρουσίαζε νεκρική ακαμψία, πράγμα που σημαίνει ότι πέθανε λίγες ώρες πριν εντοπιστεί το πτώμα του.

Ακόμη προβληματισμό προκαλεί στην Αστυνομία το γεγονός ότι ο 36χρονος βρέθηκε γυμνός. Τα ρούχα του ήταν σκισμένα και πεταμένα. Πρόκειται για στοιχεία που, σύμφωνα με πληροφορίες, παραπέμπουν σε σοβαρό ψυχικό νόσημα. Πάντως η Αστυνομία αναμένει απαντήσεις και από την εξέταση της καραμπίνας η οποία θα γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Related Posts