Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κώστα Σκρέκα για την ακρίβεια στο αρνί, με τα social media να έχουν στήσει κυριολεκτικώς πάρτι.

Περιττό να σημειωδεί δε, πως εκτός από το hashtag #Σκρέκας, υπάρχει και ένα ακόμα που «παίζει» δυνατά: το… #Σκέψου σαν Σκρέκας!

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έπιασε τον στόχο που είχε θέσει για πασχαλινό αρνί με 10 ευρώ το κιλό, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μας ανέλυσε τα εξής:

«Ένα αρνί από ένα αρνί ή ένα αμνοερίφιο από ένα άλλο έχει διαφορά σε ό,τι αφορά το βάρος. Ένα πιο βαρύ αρνί προφανώς θα είναι πιο ακριβό από ένα πιο ελαφρύ, ένα πιο μικρό», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στις δημοσιογραφικές παρατηρήσεις ότι ο στόχος για αρνί με 10 ευρώ το κιλό, δεν επετεύχθη, απάντησε ότι «στόχος μας ήταν να έχει επιλογές ο καταναλωτής. Εγώ μπορεί να πάρω το αρνί ή το κατσίκι από τον κρεοπώλη που τον εμπιστεύομαι και να δώσω 1-2 ευρώ παραπάνω. Υπάρχουν κρεοπωλεία και κρεοπωλεία», όπως είπε καταλήξει στην… επιστημονική ανάλυση περί βάρους και τιμής.

Το «γλέντι» στο X

«Φήμες λένε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα σχέδιο να αρχίσει να πουλάει το αρνί με το λίτρο για να μη μας πέφτει βαρύ».

«Δεν είναι ακριβό το αρνί, είναι βαρύ» Υπουργός Ανάπτυξης Ελλάδας! Το βλέπατε, το ψηφίσατε! Γιατί δεν είναι μόνο το αρνί του Πάσχα, είναι και τα πρόβατα… καταλαβαίνετε!

Και αν στην τελική έχετε τόσο κόλλημα με το μέγεθος του αρνιού να πάτε να το αγορασετε στη Σελήνη που είναι ελαφρύτερο.

Να τον ακούτε τον ζωέμπορο.

Σκρέκας: «Ένα βαρύ αρνί είναι πιο ακριβό από ένα ελαφρύ αρνί».

– Είναι ανάγκη να ξεφτιλιστούμε;

– Βαριά τα αρνιά, Άρη

Να βαρύνει το αρνί του γείτονα #Σκρεκας

Εχει δίκιο ο κος #σκρεκας. Ξέρει κανείς πώς μαγειρεύεται;

«Ένα αρνί από ένα αρνί έχει διαφορά. Ένα πιο βαρύ αρνί είναι πιο ακριβό από ένα ελαφρύ αρνί. Ο καταναλωτής έχει την επιλογή», δήλωσε ο @KostasSkrekas. Πώς αυτός ο διανοούμενος δεν είναι πρύτανης στο London School of Economics απορία το ‘χω…#Σκρέκας

Μια χαρά είναι η τιμή της βενζίνης. Απλά πρέπει να περπατάτε περισσότερο. #σκεψου_σαν_σκρεκας

#σκρεκας

Related Posts