Sports

Survivor 2024: Υποψήφια η Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Να παλέψει για τον εαυτό της» είπε η Δαλάκα

Survivor 2024: Υποψήφια η Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Να παλέψει για τον εαυτό της» είπε η Δαλάκα

Το ζήτησε και έγινε πράξη. Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας του Survivor και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η 3η υποψήφια για αποχώρηση.

Ο τραυματισμός της την έχει κρατήσει πολλές εβδομάδες εκτός αγώνων αλλά τώρα η Ασημίνα Χατζηανδρέου πρέπει να πιεστεί, όπως είπε και η Κατερίνα Δαλάκα, για να επιστρέψει στη σκληρή καθημερινότητα του Survivor. Και τόσο η ίδια όσο και κάποιοι συμπαίκτες της θεωρούν ότι η μονομαχία για την παραμονή ή όχι στο παιχνίδι, θα της κάνει καλό.

Η ήττα των Κόκκινων στον τρίτο αγώνα ασυλίας έμοιαζε… μονόδρομος. Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, η Κατερίνα Δαλάκα εξαντλήθηκε, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους αντιμετώπισε επίσης πρόβλημα.

Από τα πρώτα run η Κατερίνα Δαλάκα έδειξε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει. Άλλοτε κατέρρεε, άλλοτε ξάπλωνε στον πάγκο, ήταν σαφές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

  

  

Και τελικά αποχώρησε υποβασταζόμενη. Η εικόνα του κόκκινου πάγκου ήταν εικόνα διάλυσης, ειδικά μετά από έναν καυγά που είχαν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους με τον Χριστόφορο Ταξίδη, με τον πρώτο να απευθύνεται εκνευρισμένος στον συμπαίκτη του και τον δεύτερο να του ζητά να μιλάει καλύτερα.

  

Ο Παπαχαραλάμπους αναγνώρισε το λάθος του και τόσο μετά τον αγώνα όσο και μετά στην καλύβα, ζήτησε συγγνώμη από τον συμπαίκτη του.

  

  

Με το σκορ στο 7-7 ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ζήτησε να μην αγωνιστεί και οι Κόκκινοι έμειναν να παίζουν μόνο με τη Δώρα Νικολή και τον Χριστόφορο Ταξίδη. Και ενώ το ματς ήταν θρίλερ, οι Μπλε πήραν τη νίκη και την ασυλία με σκορ 12-8.

  

Κάπως έτσι φτάσαμε στο συμβούλιο του νησιού, όπου όλοι οι Κόκκινοι ψήφισαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι υποψήφια.

  

  

«Το ζήτησα από την ομάδα μου, ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη. Τα παιδιά παίζουν πολλά run. Δεν ήθελα να είναι υποψήφιοι η Δώρα και ο Χριστόφορος. Θέλω να εστιάσουμε στην αυριανή ασυλία. Θέλω να κερδίσουμε την επόμενη ασυλία, να μη βγει άλλος Κόκκινος. Είναι για εμένα άλλος ένας αγώνας, κάνοντας περισσότερα run μπορεί να βρώ τα πατήματά μου», είπε η παίκτρια μετά την ψηφοφορία.

  

Μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, το λόγο πήρε η Κατερίνα Δαλάκα που δεν έκρυψε ότι είναι δίκαιο που ψηφίστηκε γιατί οι υπόλοιποι είναι η ίδια, ο Γκιουλέκας, η Δώρα και ο Χριστόφορος που «έχουμε δώσει ό,τι έχουμε και δεν έχουμε τον τελευταίο καιρό. Θεωρώ ότι την Ασημίνα θα τη βοηθήσει η μονομαχία και πρέπει σιγά σιγά να ενταχθεί στην ομάδα και να μην την “δικαιολογούμαι” γιατί της κάνει κακό και είναι σαν να της χαϊδεύουμε τ’ αυτιά.

Πρέπει να μπει να παλέψει για τον εαυτό της και να μπει να αγωνίζεται κανονικά, όπως αγωνιζόμαστε κι εμείς. (…) Δεν χαρίζομαι σε κανένα άτομο από την ομάδα μου, ίσως πολλές να παρεξηγούμαι αλλά μόνο έτσι θα ξυπνήσει κάποιος, έτσι κάνω και στη Δώρα και αποδίδει».

Για το ενδεχόμενο να φύγει η Ασημίνα από το Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα είπε: «Μπορεί να φύγει ο οποιοσδήποτε στη μονομαχία. Μπορεί να μπω κι εγώ σε μια μονομαχία να μην είναι η μέρα μου και να φύγω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δικαιολογούμε πάντα την Ασημίνα. Εγώ την κρίνω αυστηρά, δεν της αρέσει, αλλά μετά αποδίδει.

Δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να μπει και να παλέψει για τον εαυτό της. Έχει περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κι αυτή νιώθει άσχημα που εμείς “κουβαλάμε” και δεν μπαίνει αλλά αυτή τη στιγμή είναι η ώρα να μπει και να παλέψει η Ασημίνα που όλοι ξέρουμε».

  

Έτσι, μέχρι στιγμής υποψήφιοι για τη μονομαχία της Πέμπτης είναι οι Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Θοδωρής Τουρκογεώργος και Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Υποψήφια η Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Να παλέψει για τον εαυτό της» είπε η Δαλάκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts