Κόσμος

Φρικτός θάνατος για 11χρονου – Τον χτύπησε μπαλάκι του κρίκετ και πέθανε

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο αγόρι στην Ινδία κατά τη διάρκεια προπόνησης κρίκετ. Το παιδί είχε μόλις χτυπήσει την μπάλα η οποία στην επιστροφή της τον «βρήκε» στη βουβωνική χώρα.

Το άτυχο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή στην αθλητική ακαδημία Jagad Guru στο Πούνε της Ινδίας, την Πέμπτη, σε ένα γήπεδο για διάφορα αθλήματα.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το φρικιαστικό περιστατικό, όπου το μικρό παιδί έχασε τη ζωή του. Τα πλάνα δείχνουν το άτυχο παιδί που φοράει σκούρο κόκκινο μπλουζάκι να παίρνει φόρα και να ρίχνει την μπάλα στον τοίχο, η οποία του επιστρέφει πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενε.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά τον χτυπάει στην περιοχή της βουβωνικής χώρας. Το αγόρι φαίνεται να διπλώνεται και να πέφτει στο έδαφος. Για λίγο, καταφέρνει να σηκωθεί όρθιος πριν καταρρεύσει ξανά λίγα λεπτά αργότερα.

Συναθλητές του τρέχουν κοντά στο αγόρι, που βρίσκεται πλέον ακίνητο στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια κάποιοι του κάνουν  καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και καλούν ασθενοφόρο.

Ο 10χρονος μεταφέρεται αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώνεται ο θάνατός του.

Ο Sachin Dhamane, εκπρόσωπος της αστυνομίας, επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της αυτοψίας.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα η Daily Mail, ο μικρός Shaurya ήταν φανατικός των σπορ που ήθελε να γίνει επαγγελματίας παλαιστής.

Related Posts