Ελλάδα

Τραγωδία στη Βούλα: Ντοκουμέντο από τη φονική παράσυρση της ηλικιωμένης στη Βούλα

Την τελευταία της πνοή άφησε στην άσφαλτο μια 72χρονη στη Βούλα, όταν στην προσπάθειά της διασχίσει τη λεωφόρο Καραμανλή παρασύρθηκε από το μοτοσικλέτα.

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, η γυναίκα είναι πεσμένη στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ τραγική φιγούρα είναι ο σύζυγός της ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω της.

Ντοκουμέντο

Στο ντοκουμέντο του MEGA καταγράφονται οι πρώτες εικόνες μετά το τροχαίο το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Η γυναίκα είναι πεσμένη στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις της.

Κόσμος που βρίσκεται στο σημείο προσπαθεί να βοηθήσει. Κάποιος κάνει σήμα στα διερχόμενα οχήματα να χαμηλώσουν ταχύτητα και να αλλάξουν λωρίδα. Άλλοι καλούν το ασθενοφόρο.

«Είχε χτυπήσει πιο πολύ πάνω από το σώμα, δηλαδή πρόσωπο και χέρια. Και είχαν σκορπιστεί παντού μέρη του σώματός της», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Λίγα μέτρα μακριά, είναι πεσμένος ο 27χρονος μοτοσικλετιστής σε απόσταση από την μηχανή του. Η μοτοσικλέτα έχει βγει από τον δρόμο και έχει σφηνωθεί σε θάμνους πάνω στο διαχωριστικό.

«Η κυρία ήταν κάτω και ο μοτοσικλετιστής, η μηχανή είχε πάει μέσα στα χόρτα. Υπήρχαν κομμάτια της μηχανής στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο. Ήταν μια φίλη της που μας μίλησε μετά κλαμένη και μας είπε να προσέχουμε», συμπληρώνει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 72χρονης. Βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω και είδε τη γυναίκα του να παρασύρεται. Σύμφωνα με μαρτυρίες, την άτυχη γυναίκα χτύπησε και δεύτερη μηχανή, που περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

«Πήγε να περάσει η κυρία για να περάσει στο παρκάκι. Δεν είχε φωτισμό, το βράδυ είναι λιγοστός και οι ταχύτητες οι μεγάλες».

Ο θάνατος της 72χρονης ήταν ακαριαίος. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που μετά το χτύπημα συνέχισε την τρελή πορεία του, αναζητείται από την αστυνομία. Ο 27χρονος οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ελαφρά τραύματα και συνελήφθη.

Οι Αρχές ερευνούν εάν οι δύο μοτοσικλετιστές έκαναν «κόντρα» την στιγμή που χτύπησαν την άτυχη γυναίκα.

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο

Τα στοιχεία για τα τροχαία ατυχήματα για το 2024 σοκάρουν.

Σύμφωνα με αυτά:

Ιανουάριος – Απρίλιος 2024

– 3.515 τροχαία

– 171 νεκροί

– 161 βαριά τραυματίες

– 3.981 ελαφρά τραυματίες

Related Posts