Sports

Την χτυπούσε και την εξανάγκαζε σε πορνεία – Καταγγελία σοκ 40χρονης για τον σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη

Την χτυπούσε και την εξανάγκαζε σε πορνεία - Καταγγελία σοκ 40χρονης για τον σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη

Ένας άνδρας 42 ετών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία της συντρόφου του ότι την ξυλοκοπούσε και την εξανάγκαζε σε πορνεία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 40χρονης, παρουσία ψυχολόγου των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι τα τελευταία τρία χρόνια διατηρεί δεσμό και συζεί με τον 42χρονο, ο οποίος την χτυπά επανειλημμένα, καθώς την εξαναγκάζει από την αρχή της σχέσης τους να εκδίδεται. 

Σημειώνεται ότι, βάσει απόφασης του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκαν στον δράστη περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με τους οποίους δεν του επιτρέπεται να μένει στο σπίτι της παθούσας και να την προσεγγίζει, σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων.

Έπειτα από άμεσες αναζητήσεις, ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονία και συνελήφθη, ενώ επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

To άρθρο Την χτυπούσε και την εξανάγκαζε σε πορνεία – Καταγγελία σοκ 40χρονης για τον σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts