Λίγο πριν την αυριανή νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο σας φέρνει σε επαφή με την ανάγκη σας για σταθερότητα. Μαζί με την Αφροδίτη σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ομορφαίνουν την καθημερινότητά σας και να χαρείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και έχετε κοντά σας. Για πολύ σημαντικές δράσεις περιμένετε 1-2 ημέρες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, αξίες ή οικονομικά ζητήματα έρχονται με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια. Δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα κάτω από ένα νέο πρίσμα και να αποφασίσετε τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική ή υλική ασφάλεια.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας θα είναι έντονη αυτό το διάστημα. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και χωρίς βιασύνη είναι σίγουρο πως θα βρείτε την λύση που ζητάτε.

Για τους Διδύμους,  μπορεί οι σκέψεις σας να είναι μπερδεμένες σχετικά με ένα θέμα αλλά αυτές τις ημέρες μέσα από την ξεκούραση ήρθαν νέες ιδέες. Εκφράστε τις στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και εμπιστεύεστε, είναι σίγουρο πως θα σας δώσουν έξυπνες λύσεις.

Για τους Καρκίνους, ένα ζήτημα που αφορά την καθημερινή σας εργασία σήμερα έρχεται στο τραπέζι προς συζήτηση. Είναι καλή ημέρα για να σταθείτε στις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά στο σύνολο.

Για τους Λέοντες, το μυαλό σας τρέχει πολύ γρήγορα σήμερα και ταξιδεύει σε περιοχές από τις οποίες μπορούν να έρθουν εμπνεύσεις. Βοηθήστε σε αυτή την διαδικασία και εσείς, αφιερώνοντας χρόνο και αδειάζοντας το κεφάλι σας από περιττές σκέψεις.

Για τους Παρθένους, βαθύτερες ανάγκες ενεργοποιούνται σήμερα παρόλο που οι γύρω ζητούν πολλά από εσάς. Προσπαθήστε να αφουγκραστείτε την στιγμή και να ακούσετε τι ζητά πραγματικά η καρδιά σας παρόλο τον γύρω θόρυβο.

Για τους Ζυγούς, “εσείς και οι άλλοι” έρχεστε στο προσκήνιο σήμερα με κάποιον τρόπο. Η επικοινωνία είναι δυνατή και μπορούν να ειπωθούν πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν αμφότερους.

Για τους Σκορπιούς, οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα σήμερα δεν μπορούν να προχωρήσουν όπως θα επιθυμούσαστε ωστόσο μπορείτε να βάλετε μια σειρά. Σταθείτε στις λεπτομέρειες και δράστε χωρίς παρορμητισμό.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία, οι άνθρωποι που είναι κοντά σας και γενικότερα ότι αφορά το πολύ άμεσο περιβάλλον σας σήμερα έρχεται στο προσκήνιο. Πάρτε μια ανάσα και σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε αυτή την στιγμή για να νιώσετε χαρά.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικά σας θέματα σήμερα έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν με οποιονδήποτε τρόπο την προσοχή σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα απωθήσετε αλλά με σεβασμό κυρίως στις προσωπικές ανάγκες να ψάξετε από κοινού να βρείτε την χρυσή τομή.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και η επικοινωνία θα παίξει κεντρικό ρόλο. Έχετε στο μυαλό σας πως όλα όσα κάνετε αυτή την στιγμή στοχεύουν στην προσωπική σας προβολή και εικόνα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να είστε περισσότερο υπομονετική/ός και να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα την έχετε, υπομονή 1-2 για να διαχειριστείτε καλύτερα ότι έχει προκύψει στο σήμερα.  

Related Posts