Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας νέα μηνύματα και σκέψεις για ζητήματα που είναι ανοιχτά. Ωστόσο, αν μια κατάσταση δεν προχωρά στο επόμενο βήμα/επίπεδο καλό θα είναι να μην πιέσετε τα πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να πάρετε χαρά. Αφήστε τους άλλους να εκφράσουν τις ιδέες τους και τις επιθυμίες τους. Θα ωφεληθείτε αν κρατήσετε την παρορμητικότητά σας.

Για τους Ταύρους, πολύ προσωπικά σας θέματα είναι ενεργά και θέλετε να τα τακτοποιήσετε με κάποιον τρόπο. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι έχει πραγματική αξία για εσάς στο σήμερα της ζωής σας και να μην αναλωθείτε σε ασήμαντα πράγματα.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες φέρνει έναν αέρα ανανέωσης. Μην αναλωθείτε σε πράγματα ή συζητήσεις οι οποίες δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα για εσάς, τουλάχιστον αυτή την στιγμή.

Για τους Καρκίνους, σήμερα πιθανά να προσπαθήσετε να οριοθετήσετε καταστάσεις και πράγματα. Μπορείτε να προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση αρκεί να διατηρήσετε την ευελιξία σας.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο στόχαστρο αυτή την στιγμή. Η χρυσή τομή βρίσκεται στο σημείο εκείνο που σας φέρνει χαρά και βοηθά την κοινωνική σας προβολή.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν το πρόγραμμα της ημέρας. Καλό θα είναι να εστιάσετε σε ότι είναι εφικτό να γίνει αυτή την στιγμή αφήνοντας στην άκρη υποθετικούς φόβους για τους οποίους δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια στο σήμερα.

Για τους Ζυγούς, άνθρωποι σήμερα μπορούν να είναι υποστηρικτικοί σε κάτι που κάνετε ή θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Η ακαμψία σας θα μπορούσε να είναι το μόνο πιθανό εμπόδιο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να δώσετε την δυναμική και την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Η βιωματική σας εμπειρία καθώς και η διαίσθησή σας θα είναι αρωγοί σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα θα είναι βοηθητική αν συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στο πρόγραμμά σας. Η ευελιξία και η θετική στάση θα είναι χρήσιμες ιδιότητες.

Για τους Αιγόκερους, ένα εργασιακό θέμα κινητοποιείται αυτή τη στιγμή. Εστιάστε σε αυτό που είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς ή σε εκείνο που μπορεί να αποδώσει καρπούς. Η διπλωματική σας στάση θα είναι χρήσιμη ιδιότητα.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο αυτή την στιγμή. Η επιμονή σε κάτι που δεν έχει επεκτατική τάση ή που έχει ήδη δείξει την έλλειψη δυναμικής δεν θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα σκέψεις μπορεί να σας φορτίσουν ή να σας απομακρύνουν από την ενεργητική δράση. Σεβαστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και δράστε κατά περίπτωση.

Related Posts