Ελλάδα

Πάτρα: Θρήνος για την Μαρία – Αυτή είναι η γνωστή διαφημίστρια που έκανε βουτιά θανάτου στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι από χθες η τοπική της Πάτρας μετά την είδηση θανάτου της Μαρίας Καραγιάννη, γνωστή από την εργασία της στον χώρο της διαφήμισης στα μέσα ενημέρωσης.

Η 48χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χθες νεκρή από τη θάλασσα όπου έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μώλο της Αγίου Νικολάου στο λιμάνι της Πάτρας.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, πατώντας γκάζι και κάνοντας βουτιά θανάτου μέσα στη θάλασσα.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν μία ξεχωριστή παρουσία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. Μητέρα δύο παιδιών, με εμβληματική παρουσία σε όποιο μέσο και αν δούλεψε, ήταν ξεχωριστή.

Τελευταία αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της και χθες ανασύρθηκε νεκρή από την θάλασσα στον μώλο της Αγίου Νικολάου. Ηταν 48 ετών.

Ψηλή, με πρόσωπο που δεν έμενε απαρατήρητο, δραστήρια, μία μάνα που λάτρευε τα παιδιά της, όμως δυστυχώς η ζωή δεν τα έφερε όπως ονειρευόταν.

Είχε εργαστεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης στον χώρο της διαφήμισης και τελευταία και στον Ομιλο Plus Media.

 

Η ανακοίνωση του λιμενικού σώματος για το τραγικό συμβάν

«Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας από την ΕΛ. ΑΣ. για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος, με έναν (01) επιβαίνοντα στο Μώλο του Αγίου Νικολάου του παλαιού λιμένα της Πάτρας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., πλήρωμα του ΕΚΑΒ καθώς και ιδιώτης δύτης. Η 48χρονη ημεδαπή οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον ιδιώτη δύτη και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο γενικό νοσοκομείο Πάτρας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα της Πάτρας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας».

Related Posts