Τοπικά

Ολυμπιακή Φλόγα: Οι δρόμοι που θα κλείσουν προσωρινά σε Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, κατά τη διεξαγωγή της Λαμπαδηδρομίας και της Τελετής Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024», το Σάββατο, 20-04-2024 και την Κυριακή, 21-04-2024, θα ισχύσουν αντίστοιχα οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε περιοχές της Θεσσαλίας (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα):

Σάββατο, 20/04/2024 – Βόλος

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς: Λαρίσης στο ύψος του αρ.93 (από τον Κόμβο Λαρίσης – Αθηνών μέχρι τον Κόμβο ΚΤΕΛ), Γρ. Λαμπράκη (από το Κόμβο ΚΤΕΛ μέχρι τον Κόμβο Τελωνείου και από τον Κόμβο Τελωνείου μέχρι τον Κόμβο Δημαρχείου), Ιάσονος (από τον Κόμβο Δημαρχείου μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Φιλελλήλων), από 20.30΄ ώρα μέχρι 21.15΄ ώρα της 20-04-2024.

Κυριακή, 21/04/2024 – πόλη Λάρισας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Κυριακή, 21-04-2024, ως εξής:

Α. Κατά την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας από ώρα 08:30΄ έως τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στις κάτωθι οδούς – σημεία:

· στην ΠΕΟ Λάρισας – Αθηνών, στο ρεύμα κυκλοφορίας από κόμβο Νίκαιας έως ισόπεδο κυκλικό κόμβο οδού Διγενή και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· στην Λ. Καραμανλή, στο ρεύμα κυκλοφορίας από ισόπεδο κυκλικό κόμβο οδού Διγενή έως ισόπεδο κυκλικό κόμβο οδού Βόλου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· στην οδό Βόλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την Λ. Καραμανλή έως την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· στην οδό 23ης Οκτωβρίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· στην οδό Κύπρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της οδού Νικηταρά έως την οδό Αμαλίας.

· στην οδό Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.

· στην οδό Βενιζέλου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· στην οδό 31ης Αυγούστου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Λ. Μαβίλη έως την οδό Βενιζέλου.

Β. Κατά την αναχώρηση της για την πόλη των Τρικάλων από ώρα 09:15΄ έως τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στις κάτωθι οδούς :

· στην οδό Κύπρου, στο τμήμα αυτής από την οδό Σ. Σούτσου έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της οδού Νικηταρά.

· στην οδό Φιλελλήνων, στο τμήμα αυτής από την οδό Βενιζέλου έως την οδό Κύπρου.

· στην οδό Ολύμπου, στο τμήμα αυτής από την οδό Βενιζέλου έως την οδό Κύπρου.

· στην οδό Βενιζέλου, στο τμήμα αυτής από την οδό Ολύμπου έως την οδό Φιλελλήνων.

· στην οδό Παναγούλη, στο τμήμα αυτής από την οδό Παλαμά έως την οδό Κύπρου.

· στην οδό 23ης Οκτωβρίου, στο τμήμα αυτής από την οδό Λ. Κατσώνη έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της οδού Νικηταρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· στην οδό Υψηλάντου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Λαγού, στο τμήμα αυτής από την οδό Βόλου έως την οδό Λαγού και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· στην οδό Λαγού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον κυκλικό της ΔΕΥΑΛ, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· στην Νέα Περιφερειακή Τρικάλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον κυκλικό της Ιωαννίνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν – ισχύσουν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Τα χρονικά διαστήματα δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό.

Κυριακή, 21/04/2024 – Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων

Α. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΠΟΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

(α) Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων την Κυριακή, 21-04-2024, από ώρα 09:00΄ έως και 12:00΄ στις κάτωθι οδούς του Δήμου Τρικκαίων:

· στην οδό Στρ. Σαράφη και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Αμαλίας έως τη συμβολή της με την οδό Σατωβριάνδου,

· στην οδό Βασ. Τσιτσάνη και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Διονύσου έως τη συμβολή της με την οδό 21ης Αυγούστου (πλατεία Ηρ. Πολυτεχνείου),

· στην οδό Αμαλίας και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Στρ. Σαράφη έως τον οικ. αρ. 8 αυτής (ύψος πεζογέφυρας Ασκληπιού).

(β) Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων την Κυριακή, 21-04-2024, από ώρα 09:00΄ έως και 12:00΄ στις κάτωθι οδούς του Δήμου Τρικκαίων:

· στην οδό Βασ. Τσιτσάνη και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Κοσμά Αιτωλού έως την οδό 21ης Αυγούστου (πλατεία Ηρ. Πολυτεχνείου),

· στην οδό Αμαλίας και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Νέλσων έως την οδό Στρ. Σαράφη,

· στην οδό Ερμού και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου έως την οδό Στρ. Σαράφη.

Β. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

(α) Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων την Κυριακή, 21-04-2024, από ώρα 08:30΄ έως και 12:30΄ στις κάτωθι οδούς του Δήμου Μετεώρων:

· στην οδό Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Τρικάλων και της οδού Μετεώρων,

· στην οδό Τρικάλων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Αγίου Στεφάνου και της οδού Ιωαννίνων.

(β) Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων την Κυριακή, 21-04-2024, στις κάτωθι οδούς του Δήμου Μετεώρων:

(i) κατά τις ώρες 08:30΄ έως και 12:30΄:

· στην οδό Τρικάλων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της πλατείας Δημαρχείου και του Ξενοδοχείου «ΔΙΒΑΝΗ»,

· στην οδό Ελ. Βενιζέλου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Τρικάλων και της οδού Θ. Οικονόμου,

· στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Χατζηπέτρου μέχρι την διασταύρωσή της με την οδό Τρικάλων,

· στην οδό Σιδηροδρόμου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Τρικάλων και της οδού Χατζηπέτρου,

· στην οδό Σοφοκλέους και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Τρικάλων και της οδού Γ. Κονδύλη,

· στην οδό Περικλέους και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Τρικάλων και της οδού Κονδύλη,

· στην οδό Ιωαννίνων και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Τρικάλων και της οδού Μετεώρων,

· στην οδό Ηπείρου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Ρόδου και της οδού Ιωαννίνων.

(ii) κατά τις ώρες 10:30΄ έως και 12:30΄:

· στην οδό Βλαχάβας και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Τρικάλων και της οδού 28ης Οκτωβρίου,

· στην οδό Πατριάρχου Δημητρίου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Τρικάλων και της οδού Μετεώρων (Μουσείο Ψηφιακής Απεικόνισης).

Παρακαλούνται οι χρήστες του οδικού δικτύου να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών για την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Related Posts