Την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων παραχωρεί ο Χάρης Δούκας, στη Νίκη Λυμπεράκη.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Απόψε στις 00:10, στο MEGA, ο δήμαρχος Αθηναίων μιλά στη «Μεγάλη Εικόνα» για τις πρώτες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει. Τι απαντά από τη θέση του εκλεγμένου πλέον δημάρχου για τις προεκλογικές του δεσμεύσεις όταν ακόμα ήταν outsider; Τι αλλάζει στον τρόπο διακυβέρνησης του Δήμου και τι να περιμένουν οι Αθηναίοι το αμέσως επόμενο διάστημα;

Ο νέος δήμαρχος μιλά για τα σχέδια του

Ο Χάρης Δούκας απαντά, επίσης, σε μία σειρά κρίσιμων ερωτημάτων: Τι σκοπεύει να κάνει με τη Β. Όλγας; Πώς θα αντιδράσει στην απόφαση της Κυβέρνησης να πάρει από τον έλεγχο του δήμου την «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε.»; Τι θέση παίρνει για το φλέγον θέμα των μη κρατικών πανεπιστημίων και των φοιτητικών καταλήψεων;

Ο Χάρης Δούκας προσκεκλημένος της Νίκης Λυμπεράκη

Η Νίκη Λυμπεράκη επιχειρεί παράλληλα να προσεγγίσει την ανθρώπινη πλευρά του Χάρη Δούκα, ενός νεοεισερχόμενου προσώπου στην πολιτική σκηνή, για τον οποίο γνωρίζουμε πολύ λίγα.

Ο Χάρης Δούκας απαντά, επίσης, σε μία σειρά κρίσιμων ερωτημάτων

Ο δήμαρχος Αθηναίων ξετυλίγει την ιστορία του ξεκινώντας από την ηλικία των 6 ετών όταν έπαιζε στις γειτονιές του Γκύζη και περιγράφει τα εφηβικά του χρόνια ως αριστούχος μαθητής. Ακόμα, μιλά για την καριέρα του ως διακεκριμένος επιστήμονας παγκοσμίως και αναφέρεται στα προσωπικά του σχέδια, καθώς ετοιμάζεται μετά τα σκαλιά του δημαρχείου να ανέβει και τα… σκαλιά της εκκλησίας.

Related Posts