Χαμηλό βαρομετρικό επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με την πρώτη μέρα στην Κεντρική Επιτροπή να είναι συγκρουσιακή. Ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε με το «καλημέρα» να επιτεθεί στην εσωκομματική αντιπολίτευση η οποία «σήκωσε το γάντι» και αποχώρησε συντεταγμένα καθώς οι αλλεπάλληλες προτάσεις που υποβλήθηκαν στο προεδρείο προς ψήφιση δεν πέρασαν.

Με την «καταιγίδα» να είναι προ των πυλών πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Κυριακής, ο Στέφανος Κασσελάκης, απτόητος θα συμμετάσχει στον μαραθώνιο της Αθήνας.

Η διεξαγωγή του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών έχει προγραμματιστεί κατά τις ώρες 09.00 έως 17.45, κατά μήκος της διαδρομής:  Μαραθώνας – Λ. Μαραθώνος – είσοδος στον Τύμβο (αριστερό ρεύμα) – έξοδος από Τύμβο (δεξίο ρεύμα) – Λ. Μαραθώνος – ανισόπεδος κόμβος Σταυρού – Λ. Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου -Φειδιππίδου – κόμβος Κηφισίας/Αλεξάνδρας – Λ. Βασ. Σοφίας – Ηρώδου Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο.

Να θυμίσουμε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έτρεξε με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακπέθ στο Spetses Mini Marathon. Δήλωσε ότι δεν πήγαινε για την πρωτιά αλλά για τη διαδρομή. Εμφανίστηκε χαλαρός, με τα γυαλιά του, τα οποία και δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Το Spetses mini Marathon είναι διεθνής αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά.

Related Posts