Νέα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας φέρνουν στο φως πληροφορίες γύρω από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια στις 28 Οκτωβρίου, φέρεται να πνίγηκε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Αν και τα πλήρη αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα βγουν σε μερικές εβδομάδες, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν είχε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνες στον οργανισμό του όταν πέθανε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καθοριστεί επίσημα από τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Αξιολογούνται οι λεπτομέρειες από τις αρχές

Έχει αποκλειστεί, ωστόσο, το ενδεχόμενο να υπήρξε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Το πιστοποιητικό θανάτου του ηθοποιού αποκαλύπτει την ακριβή ώρα θανάτου του.

Το πιστοποιητικό, σύμφωνα με τη Metro, περιήλθε στην κατοχή του E!News, με το έγγραφο να αναφέρει ως ώρα θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού τις 16:17.

Οι αρχές ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν άλλες σημαντικές συνθήκες που να συνέβαλαν στον θάνατό του.

Αν και δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα, πηγές πιστεύουν ότι ήταν ο επί 25 χρόνια βοηθός του Kenny Iwamasa που βρήκε το πτώμα του και τηλεφώνησε στις αρχές.

Παρά το γεγονός πως οι διασώστες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν για «διάσωση από νερό» και ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σημείο, οι λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατό του ερευνώνται και αξιολογούνται ακόμα από τις αρχές.

Ο Μάθιου Πέρι έπαιζε pickleball λίγες ώρες πριν από τον σοκαριστικό θάνατό του, με τον παρτενέρ του να αναφέρει πως ήταν κουρασμένος τη μοιραία μέρα.

Η οικογένεια και οι φίλοι του, συμπεριλαμβανομένων των συμπρωταγωνιστών του στα «Φιλαράκια», συγκεντρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό.

Related Posts