Στην εξαγορά της Spirit AeroSystems έναντι 4,7 δισ. δολαρίων συμφώνησε να προχωρήσει η Boeing. Η Boeing ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει τον προμηθευτή της Spirit AeroSystems σε μια συμφωνία συνολικής αξίας 4,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συνολική αξία συναλλαγής είναι περίπου 8,3 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου αναφερόμενου καθαρού χρέους της Spirit, ανακοίνωσε η Boeing, προσθέτοντας ότι οι μέτοχοι της Spirit θα λάβουν 0,25 μετοχές της Boeing για κάθε μία από τις μετοχές της Spirit εάν η σταθμισμένη μέση τιμή είναι στα 149 δολάρια ή κάτω από αυτήν.

Γερμανία: στο 2,5%

ο πληθωρισμός

Ο πληθωρισμός στη Γερμανία διαμορφώθηκε τον Ιούνιο σε 2,5% σε ετήσια βάση, από 2,8% τον Μάιο. Το ενεργειακό κόστος συνέχισε να μειώνεται, ενώ τα αγαθά υποχώρησαν και οι υπηρεσίες παρέμειναν αμετάβλητες στο 3,9%. Αποκλιμάκωση πληθωρισμού έδειξαν τα στοιχεία και από τη Γαλλία και την Ισπανία. Η μέτρηση για την ευρωζώνη θα ανακοινωθεί σήμερα, με τους αναλυτές να προβλέπουν επιβράδυνση του πληθωρισμού στο 2,5% από 2,6%.

Sanofi: νέα μονάδα

παραγωγής

Η γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt» ανέφερε πως η γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi είναι κοντά στη λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση επένδυσης μεταξύ 1,3 δισ. ευρώ και 1,5 δισ. ευρώ σε μονάδα παραγωγής στη Φρανκφούρτη.

Related Posts