ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - Αθήνα

Διεύθυνση: Βουλής 22, Αθήνα 105 63, Ελλάδα.
Τηλέφωνο: 2103254290.
Ιστοσελίδα: lifo.gr
Ειδικότητα: Εταρεία ΜΜΕ.
Άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες: Είσοδος με δυνατότητα πρόσβασης για αναπηρικό αμαξίδιο, Πάρκινγκ με πρόσβαση για αναπηρικό αμαξίδιο.
Σχόλια: Αυτή η εταιρεία έχει 54 σχόλια στο Google My Business.
Μέση γνώμη: 3.4/5.

📌 Τοποθεσία για ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Βουλής 22, Αθήνα 105 63, Ελλάδα

⏰ Ώρες λειτουργίας για ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

  • Δευτέρα: 10:30 π.μ.–6:30 μ.μ.
  • Κυριακή: Κλειστά
  • Πέμπτη: 10:30 π.μ.–6:30 μ.μ.
  • Παρασκευή: 10:30 π.μ.–6:30 μ.μ.
  • Σάββατο: Κλειστά
  • Τετάρτη: 10:30 π.μ.–6:30 μ.μ.
  • Τρίτη: 10:30 π.μ.–6:30 μ.μ.

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., μια εταιρεία με uma ητέρια θέση στην εθνοτική μedia της Hellas, που έφτασε στην primera θέση

της κατηγορίας της με πρόσβαση για αναπηρικό αμαξίδιο. Situado en la δήλωση Βουλής 22, en la ciudad de Αθήνα, 105 63, Grecia, esta empresa es una excelente opción para aquellos que buscan información sobre los últimos acontecimientos y noticias en Grecia.

La empresa cuenta con una página web oficial lif o.gr, donde pueden encontrar los últimos noticias, artículos y análisis sobre los temas más importantes de la actualidad. La dirección de la empresa es Διεύθυνση: Βουλής 22, Αθήνα 105 63, Ελλάδα.

Para contactar con el personal de la empresa, pueden llamar al teléfono 2103254290 durante las horas de trabajo. Además, pueden dejar un comentario en la página web de Google My Business de la empresa, donde hay 54 σχόλια y una μέση γνώμη de 3.4/5.

La empresa tiene ειδικότητα en la ητέρια μεedia, lo que significa que se enfoca en la cobertura de los temas más importantes de la actualidad. La empresa también ofrece επίδοξη con δυνατότητα πρόσβασης για αναπηρικό αμαξίδιο, lo que la hace accesible para todos los usuarios.

En resumen, si buscan información precisa y objetiva sobre los últimos acontecimientos en Grecia, ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. es una excelente opción. No dudes en contactarlos a través de su página web y descubre qué noticias y análisis tienen para ofrecerte.

Recomendación final: Visita la página web de ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. y descubre qué noticias y análisis tienen para ofrecerte. No te pierdas la oportunidad de obtener información precisa y objetiva sobre los últimos acontecimientos en Grecia

👍 Σχόλια για ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - Αθήνα
MaiRy ?.
1/5

Η ασύδοτη ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεν ήξερα ότι έχουμε ελεγχόμενη δημοκρατία. Όταν σχολιάζεις με ευγένεια και εμπεριστατωμένο λόγο, και λογοκρίνεσαι σε μία δημοκρατική χώρα, τότε ξέρεις ότι είσαι σε καλό δρόμο.
Προφανώς στοχεύουν στη διαμόρφωση της κοινωνικής γνώμης, προς μία συγκεκριμένη πολιτική - κοινωνική γραμμή. Όταν λοιπόν το σχόλιό σου "χτυπάει φλέβα", φοβούνται ότι θα τους "ξυπνήσεις" τους αναγνώστες.
Όταν σαν μέσο πρεσβεύεις την ελευθερία του ατόμου, τα δικαιώματα των διαφορων κοινωνικών ομάδων και ζαλίζεις τον κόσμο με τις σαχλές προοδευτικές σου ιδέες για τα πιο απίθανα πράγματα, τότε είναι ΝΤΡΟΠΗ σου να φοβάσαι την επιχειρηματολογία και την ελευθερία του λόγου και του αντίλογου. Δυστυχώς το συγκεκριμένο μέσο αποτελείται από αυτό που κατακρίνει. Από φασίστες .

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - Αθήνα
Averta A.
1/5

Φερέφωνα της Κυβέρνησης. Ακολουθούν πιστά την γραμμή της ΝΔ, όσο και αν ισχυρίζονται το αντίθετο. Τα γραπτά τους, ειδικά στο τουίτερ, το αποδεικνύουν περίτρανα. Εξού και η λογοκρισία. Αν δεν συμφωνείς μαζί τους, δεν περνάει κανένα σχόλιο. Να σε αντικρούσουν, δεν μπορούν. Προφανώς, πάσχουν από επιχειρήματα. Αν μπορούσαν, θα άφηναν να περνάνε και τα σχόλια. Αλλά αυτό συμβαίνει, όταν η δημοσιογραφία σου, δεν είναι ανεξάρτητη. Φαίνεται, βέβαια και από τα θέματα που ''κρύβουν'' από τους αναγνώστες τους. Που δεν τα αναφέρουν καθόλου, εννοώ. Φλέγοντα θέματα. Ακόμη και η στήλη της Α, μπα, λογοκρίνει, με αστείες βέβαια, δικαιολογίες. Για να μη μιλήσω για την παραποίηση σχολίων που έχω δει κατά καιρούς να παραπονιούνται σχολιαστές.

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - Αθήνα
anivas36
1/5

Για να περάσει ένα σχόλιο θα πρέπει να λες πως μόνο αυτοί που είπαν ναι στη συμφωνία των Πρέσπων εξαγοράστηκαν και όσοι έφυγαν από το ποτάμι για να γίνουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές οι βουλευτές με την ΝΔ το κάναν για το καλό το δικό μας και την πατρίδας. Όχι για την τσέπη τους.
Αμυράς-Ψαριανός.
Διαβάζεις στο Lifo :" νεκρός ο ληστής του κοσμηματοπωλείου" και μόλις μάθανε πως είναι ο ΖΑΚ, που είναι στην αγαπημένης τους ομάδα, το εξαφάνισαν και ανέβασαν εκατό με το "δολοφονία Κωστοπουλου" όχι υπόθεση μια και ετυμηγορία βγάζει η LIFO στην Ελλάδα.
Τέλος θα πρέπει να θεωρείς οπωσδήποτε φυσιολογικό να έχεις πάρει ορμόνες για να μοιάζεις εμφανισιακά με άντρα και να γεννάς.

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - Αθήνα
Shady T.
1/5

Ξεκάθαρη γραμμή πλέον από ΝΔ. Παραποίηση σχολίων (απαράδεκτο - αμά δε σας αρέσει κόψτε το, μη το κάνετε edit αλλάζοντας προτάσεις) + o Τσαγκαρουσιάνος εδώ και κάνα χρόνο γράφει πλέον εντελώς ανοησίες. Μπορεί και νά ΄βαζα κάτι παραπάνω για το ωραίο layout, αλλά αφού τα περισσότερα 5άρια εδώ μέσα είναι από συντάκτες...

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - Αθήνα
George F.
1/5

Ανοιχτά πλέον στις πολιτικες ειδήσεις και την αρθρογραφία είναι biased.
Το ένα αστεράκι για τα πολιτιστικά και μόνο.

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - Αθήνα
Eleftherios M.
1/5

Έχω σταματήσει να τους παρακολουθώ εδώ κ χρόνια. Φερεφωνα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ανεβάζουν καν τα σχόλια που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - Αθήνα
Τρύφων ?.
1/5

Η εφημερίδα lifo ξεκίνησε γύρω στο 2005 ως ελαφρύ και νεανικό free press των Αθηνών με πληροφορίες για dolce vita όπως μπαράκια, συναυλίες, βόλτες κλπ. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει διαμορφώσει συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό στίγμα που είναι κατά βάθος η μεταγλώττιση της πολιτικής του κόμματος των Δημοκρατικών από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πολλές στήλες έχουν χαρακτήρα κατήχησης όπου ακόμα και ο τίτλος αντί να δίνει το θέμα του κειμένου εκθέτει ένα έτοιμο συμπέρασμα υπό μορφή κηρύγματος. Η εφημερίδα διαθέτει επίσης μόνιμη στήλη έντονα προκλητικού και υβριστικού χαρακτήρα, στην οποία όμως ο συντάκτης γράφει ανώνυμα (!) Το χειρότερο όμως είναι η λογοκρισία στα σχόλια των αναγνωστών. Συγκεκριμένα, αν κάποιο σχόλιο δεν ταιριάζει με τη θέση της εφημερίδας πάνω σε κάποιο θέμα ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ακόμα και αν είναι γραμμένο με κοσμιότητα, σοβαρότητα και επιχειρήματα.

ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - Αθήνα
Alexandros C.
3/5

Εκδίδει ένα από τα καλύτερα free press της πόλης, την LIFO, με τη σφραγίδα του Τσαγκαρουσιάνου! Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σ’ ένα προκλητικά φιλελεύθερο έντυπο σε μια χώρα που η νεολαία της δοκιμάζεται από την οικονομική κριση

Go up