Sports

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Αττικόν

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Αττικόν

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής (07.04.2024) στον θάλαμο του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται, ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης της δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο δωμάτιο που κρατείται γύρω στις δύο τα ξημερώματα. Εκεί τον βρήκαν αστυνομικοί με σημάδια στο λαιμό και χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν χωρίς να έχει σφυγμό με τους γιατρούς μετά από μεγάλες προσπάθειες να καταφέρνουν να τον επαναφέρουν. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και γίνονται εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι βλάβες έχει υποστεί.

Ο 39χρονος φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει για να αυτοκτονήσει τις γάζες με τις οποίες του είχαν καλύψει οι γιατροί το τραύμα από την ημέρα της δολοφονίας της Κυριακής.

Είναι η δεύτερη φορά που ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Η πρώτη ήταν, όταν αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων αυτοτραυματίστηκε, με το τραύμα, ωστόσο, να είναι επιπόλαιο.

Αμετανόητος στην απολογία του

Στην απολογία του πάντως ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής ήταν αμετανόητος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star αναφέρθηκε και στο φονικό μαχαίρι και στα λίγα λόγια που είπε στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», ανέφερε ο 39χρονος.

 

 

 

To άρθρο Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Αττικόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts