Είναι μία από τις συναντήσεις που άρεσε ιδιαίτερα, πόσο μάλλον στον βρετανικό λαό. David Beckham και Βασιλιάς Κάρολος συναντήθηκαν και χάρισαν ορισμένα στιγμιότυπα που το ίντερνετ θα θυμάται για καιρό.

Σε πολύ καλή διάθεση, ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας, David Beckham συναντήθηκε στο σπίτι του μονάρχη στο Highgrove, Gloucestershire για να συζητήσουν το έργο του King’s Foundation. Ο Beckham έγινε πρόσφατα πρεσβευτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος για να βοηθήσει στην προώθηση του έργου του οργανισμού.

Είπε μάλιστα ότι ήταν «ενθουσιασμένος» που θα αναλάβει τον ρόλο, προσθέτοντας: «Ανυπομονώ ιδιαίτερα να στηρίξω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ιδρύματος και τις προσπάθειές του να διασφαλίσει ότι οι νέοι έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στη φύση».

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για να σηματοδοτήσουν την ανακοίνωση δείχνουν τον Beckham με τον Βασιλιά στο κατώφλι του Highgrove να χαμογελούν και να συζητούν για διάφορα. Όπως αργότερα αποκάλυψε ο Beckham, οι δυο τους αντάλλαξαν και μελισσοκομικές συμβουλές.

Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του David για τη φύση και κυρίως για τις μέλισσες. Στο ντοκιμαντέρ του, ένα από τα πρώτα πλάνα, δείχνει τον πρώην ποδοσφαιριστή με πλήρη μελισσοκομική ενδυμασία να φροντίζει τα μελίσσια του.

«Ήταν πηγή έμπνευσης να ακούω από τον Βασιλιά για το έργο του ιδρύματος της Αυτού Μεγαλειότητας κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στους κήπους Highgrove – και να ανταλλάσσω συμβουλές για τη μελισσοκομία».

Σε άλλα πλάνα από την συνάντηση, ο Beckham φαίνεται να επιδεικνύει τις δεξιότητές του στην ξυλουργική με φοιτητές του ιδρύματος στο Snowdon School of Furniture, το οποίο αποτελεί μέρος του The King’s Foundation.

Ακόμη δήλωσε πως ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους νέους «να διευρύνουν τους ορίζοντές τους». «Έχοντας αναπτύξει μια αγάπη για την ύπαιθρο, βρίσκομαι επίσης σε μια προσωπική αποστολή να μάθω περισσότερα για τις δεξιότητες στην ύπαιθρο που είναι τόσο σημαντικές για το έργο του ιδρύματος», είπε μεταξύ άλλων ο David Beckham.

Ο Βασιλιάς επέστρεψε πρόσφατα στα δημόσια καθήκοντα μετά τη διάγνωση του καρκίνου στις αρχές του έτους. Η επιστροφή του στις υποχρεώσεις επιβεβαιώθηκε τον Απρίλιο.

*Πηγή φωτογραφίας: @davidbeckham / Instagram

Πηγή: grace.gr

Related Posts