Κόσμος

Όλα για τα χρήματα – Κατηγορούν την Μέγκαν Μαρκλ πως… κρατάει πίσω τον πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ επικρίθηκε πως κρατά πίσω τον πρίγκιπα Χάρι από την υλοποίηση των στόχων του, οι οποίοι δεν τους αποφέρουν χρήματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν επικριθεί για τις κινήσεις τους υπό το φως του νέου ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Γουίλιαμ για τους αστέγους.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο στόχαστρο ενός βασιλικού σχολιαστή, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τώρα κρατά τον πρίγκιπα Χάρι πίσω από την υποστήριξη σκοπών που τον ενδιαφέρουν αλλά δεν τους αποφέρουν χρήματα.

Τα σχόλια έρχονται αφού ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επαινέθηκε για τη φιλόδοξη πρωτοβουλία του που ονομάζεται Homewards.

Πρόκειται συγκεκριμένα να εμφανιστεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «William: We Can End Homelessness», το οποίο θα παρουσιάζει τα παρασκήνια του πρώτου έτους του προγράμματος.

Το ντοκιμαντέρ δύο μερών του ITV θα ακολουθεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς ξεκινά το Homewards σε όλη τη χώρα και θα περιλαμβάνει τα ταξίδια όσων αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή την έλλειψη στέγης ή έχουν βιώσει την εμπειρία.

Το τελευταίο πρότζεκτ του πρίγκιπα Γουίλιαμ συγκρίθηκε με αυτά που δημιούργησαν για το Netflix ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η σύγκριση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η βασιλική βιογράφος Angela Levin υποστήριξε ότι σε αντίθεση με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάνουν μόνο πράγματα που θα τους αποφέρουν χρήματα.

Επισήμανε πως ο πρίγκιπας Χάρι στο παρελθόν ήταν παθιασμένος με τα projects του, αλλά αυτό το πάθος δεν είναι αποδεκτό από τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς τώρα καταλήγουν να κάνουν πράγματα που μπορούν να τους βοηθήσουν οικονομικά.

«Δυστυχώς, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάνουν ό,τι θα τους βοηθήσει οικονομικά και θα τους εξασφαλίσει χρήματα. Ενδιαφέρονται για τα χρήματα και όχι για τους ανθρώπους» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Αλλά νομίζω ότι ο πρίγκιπας Χάρι, όταν πήγαινα μαζί του και έκανα τη βιογραφία του, ήταν υπέροχος με πρώην στρατιωτικούς. Ήταν υπέροχος, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ είναι πολύ δύστροπη, δεν έχει συνηθίσει να μιλάει με ανθρώπους και δεν νομίζω ότι θέλει. Επομένως νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο.

Θέλουν να επιδεικνύονται και να είναι υπέροχοι. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θέλουν να βοηθήσουν. Δεν είναι για αυτούς, είναι για να βοηθήσουν» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να συμμετάσχουν αυτή τη στιμή σε δύο νέες εκπομπές για το Netflix, μία για το πόλο και μία για τη μαγειρική, με τη δούκισσα του Σάσεξ να έχει τελειώσει τα γυρίσματα.

Related Posts