Χρήστος Δάντης για Γιώργο Νταλάρα: Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την πλάτη του

«Δεν γίνεται να τον αντιμετωπίζεις σαν μια ”μπίμπο” που βγήκε από παιχνίδι μόδας», υποστήριξε ο Χρήστος Δάντης για τον Γιώργο Νταλάρα και τη δημόσια αντιπαράθεση με αφορμή δηλώσεις του σπουδαίου ερμηνευτή για δημοσιογράφους. 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έδωσε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Γιώργο Νταλάρα.

«Δεν τα έκανα όλα σωστά στα 34 χρόνια καριέρας μου, κοιτάζοντας στο παρελθόν, θέλεις να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Στην καριέρα μου έχω κάνει κάποια πράγματα παρορμητικά, καλό θα ήταν να μην τα έχω κάνει. Έχω κάνει κάποια τραγούδια που καλό θα ήταν να μην τα έκανα παρά το γεγονός ότι στη συνείδηση κάποιων έχουν γράψει ιστορία. Μπορεί στην πορεία της καριέρας μου, το ρεπερτόριό μου να αδίκησε την φωνή μου. Μπορεί κάποια τραγούδια να είναι φαινομενικά χαζούλικα αλλά στην πορεία έχουν γράψει ιστορία. Η καλύτερη συνεργασία της ζωής μου είναι αυτή με τον Γιώργο Νταλάρα στη διασκευή του τραγουδιού ”Μαγικά νησιά”», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Για τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Νταλάρα, ο Χρήστος Δάντης είπε: «Τον πείραξαν, γιατί δεν γίνεται να τον αντιμετωπίζεις σαν να είναι μία ”μπίμπο” που βγήκε από παιχνίδι μόδας. Δεν γίνεται να στήνεσαι στον δρόμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του για το τι είπαν σχετικά με τις δηλώσεις του. Για μένα και για παραπάνω από το 80% του κόσμου, θα έπρεπε να διδάσκεται στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Έχει δοξάσει την ελληνική μουσική και έχει διδάξει σε γενιές είδη τραγουδιών που δεν τα γνώριζαν.

Του οφείλουμε πολλά και καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την πλάτη του γιατί είναι μπροστά μας. δεν έχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε. Μου έχουν κάνει και εμένα πεσίματα. Κάποια στιγμή απλά φτάνεις στο σημείο που έφτασε ο Νταλάρας. Κατά τη γνώμη μου αντιμετώπισε τους ρεπόρτερ πολύ γλυκά, τους μίλησε όπως θα τους μάλωνε ο μπαμπάς τους. Προσπάθησε να τους διδάξει κάποια πράγματα. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες νισάφι, όταν θέλω να μιλήσω θα μιλήσω».

Για τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης ανέφερε: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για την πρώτη χρονιά της στο Survivor, τώρα την αντιμετωπίζουν με ανεξήγητη εμπάθεια. Δεν μπορεί να γελάς μαζί της επειδή έχει την ιδιαιτερότητα να εκφράζεται κλαίγοντας».

Για την Eurovision, ο Χρήστος Δάντης είπε: «Είναι εξαιρετική η Μαρίνα Σάττι, έχει εισάγει νέα θέματα στη μουσική και εκφράζει τη νέα γενιά. Την είδαμε ότι το έχουμε πολύ εύκολα επειδή πήραμε μία φορά την πρώτη θέση. Ο διαγωνισμός θέλει κυνήγι και δημόσιες σχέσεις».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Δάντης είπε: «Δεν είμαι καλός μπαμπάς, νιώθω πάντα ελλιπής, νιώθω ότι ίσως τα παιδιά ζητούν από μένα κάτι παραπάνω που δεν το έχω καταλάβει».

To άρθρο Χρήστος Δάντης για Γιώργο Νταλάρα: Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την πλάτη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts