Χειρουργήθηκε στο κεφάλι και δίνει μάχη σε ΜΕΘ μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Λάρισα

0 4

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι και δίνει μάχη σε ΜΕΘ μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Λάρισα

Στο κόκκινο η αγωνία για τη ζωή 48χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα στη Λάρισα. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στο νοσοκομείο της πόλης…

Ο 48χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο στη Λάρισα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης. Εκεί οι γιατροί τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο και αμέσως μετά στην εντατική. Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για την πορεία της ζωής του. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή συνάδελφοι, φίλοι και στενοί συγγενείς που περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

- Advertisement -

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα νοσηλεύεται μετά από χειρουργείο στο κεφάλι, 48χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο αλουμινίου της πόλης, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου, στην προσπάθειά του να ξεμπλοκάρει ένα μηχάνημα που είχε κολλήσει την ώρα της δουλειάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και του Σωματείου Μετάλλου, ο 48χρονος χτύπησε στο κεφάλι από ένα λοστό που χρησιμοποίησε για να ξεμπλοκάρει το μηχάνημα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αρχικά μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Λ, η αξονική όμως έδειξε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί από νευροχειρουργό, οπότε μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΛ, όπου χειρουργήθηκε και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Εντατική.

Η διοίκηση του Ε.Κ.Λ σε ένα πρώτο σχόλιο επισημαίνει ότι “πορευόμαστε ανάμεσα από πολλαπλά Τέμπη” και πως “οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να απαιτήσουν μέτρα ασφαλείας τώρα”.

To άρθρο Χειρουργήθηκε στο κεφάλι και δίνει μάχη σε ΜΕΘ μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Λάρισα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.