Με δύο μαχαίρια κουζίνας δολοφόνησε τον 43χρονο ξυλουργό η 39χρονη στη Χαλκίδα το πρωί του περασμένου Σαββάτου (20/1).

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος που αποκαλύπτει το in, το ένα μαχαίρι είναι μήκους 31 εκατοστών και το άλλο 27 εκατοστών.

Το ένα βρέθηκε κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος ενώ το άλλο ήταν καρφωμένο στην πλάτη του άτυχου άνδρα

Δείτε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα

Το μαχαίρι που βρέθηκε πάνω στο θύμα

Η 39χρονη είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο άνδρα και όταν βγήκε από το σπίτι του, του επιτέθηκε πισώπλατα με τα δύο μαχαίρια και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

H 39χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης η 39χρονη κατηγορούμενη είπε μεταξύ άλλων στην ανακρίτρια πως «σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει και από αντίδραση ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω». Η 39χρονη έδωσε στην ανακρίτρια τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν μέχρι να φτάσει στο σημείο να πάρει δύο μαχαίρια και να σκοτώσει τον 43χρονο. Φέρεται να ισχυρίστηκε πως «το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον 43χρονο, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα έναν τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με είχε εξευτελίσει ο 43χρονος».

«Πήρα τα δύο μαχαίρια από την κουζίνα»

Και συνέχισε λέγοντας πως «τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του. Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δυο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα. Ήξερα την ώρα που ο Σάκης έφευγε γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στο δρόμο όταν πήγαινα με το σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου.

Βρήκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντας το μαχαίρι του είπα “πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”. Μου απάντησε “Άντε μωρή κ…, πάρε δρόμο” και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει. Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω. Αντιδρώντας αυτός, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας, έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στη τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω» ισχυρίστηκε η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Related Posts