Φωτεινή Δάρρα για την απιστία: Με έχουν προδώσει, το διαχειρίστηκα δύσκολα

Η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τον καλλιτεχνικό χώρο, την απιστία και το σεξ, ενώ αποκάλυψε κΙ αν θα συμμετείχε σε μουσικό ριάλιτι.

«Η κόρη μου, Ρωξάνη, είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου, είναι ασύγκριτο αυτό το συναίσθημα. Όταν έκανα την κόρη μου ένιωσα σαν να ξαναγεννήθηκα μαζί της. Μου κοστίζει πολύ, όταν περνάει καιρός που έχω να βρεθώ πάνω στην σκηνή. Η αδικία και προς έμενα άλλα και προς άλλους ανθρώπους, μου κοστίζει», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Δάρρα.

Σε ερώτηση σχετικά με την απιστία, η Φωτεινή Δάρρα είπε μεταξύ άλλων ότι «το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στην σχέση. Παλιότερα δε θα στο έλεγα αυτό, πλέον το σεξ δεν είναι ταμπού.

Δε θα συγχωρούσα την ουσιαστική απιστία. Η σεξουαλική απιστία δεν είναι ουσιαστική. Απιστία για έμενα είναι όταν σε προδίδει κάποιος συναισθηματικά. Με έχουν προδώσει και το διαχειρίστηκα δύσκολα και με βοήθεια κυρίως από τα αδέλφια μου και στη συνέχεια με ψυχολόγο», είπε η Φωτεινή Δάρρα.

«Αν ο Γιώργος Νταλάρας δεν μας ευχόταν δημόσια για τον γάμο, θα είχε μείνει τελείως μυστικό. Αν θες, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι χωρίς να το μάθουν και να δημοσιοποιηθεί.

Όταν κράτησα χαμηλό προφίλ και δεν έβγαινα να μιλάω δημόσια, αντιμετώπισα αποκλεισμό. Πολλοί με θεωρούν απόμακρη επειδή είμαι σοβαρή. ‘Πουλάει’ πολύ το να μην διατηρείς τη σοβαρότητά σου και να τα λες όλα ελεύθερα», είπε στην συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα.

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε σε ριάλιτι και ποια η γνώμη της για την τραπ μουσική, απάντησε: «Θα πήγαινα σε τηλεοπτικό μουσικό ριάλιτι, αλλά θα έκρινα αυστηρά μουσικά.

Η τραπ δεν είναι μουσική και δεν κάνει κάλο σε ένα νέο παιδί. Μέσα από την τραπ υποτιμάται πολύ η θέση της γυναίκας και μετά απορούμε γιατί έχουμε τόσες γυναικοκτονίες», σημείωσε η Φωτεινή Δάρρα, ενώ αναφέρθηκε και στις μουσικές παραστάσεις της αφιερωμένες στην Τζένη Βάνου.

To άρθρο Φωτεινή Δάρρα για την απιστία: Με έχουν προδώσει, το διαχειρίστηκα δύσκολα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts