Τραγωδία για το «βουνό» του «Game of Thrones» που έχασε την νεογέννητη κόρη του

Η χαρά της προσμονής για τη νέα ζωή μετατράπηκε σε αβάσταχτο πόνο για τον ηθοποιό Thor Bjornsson ή αν προτιμάτε, το «βουνό» της πολυβραβευμένη σειράς «Game Of Thrones», καθώς έφυγε από τη ζωή η νεογέννητη κόρη του. 

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω του Instagram δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες του μωρού.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρης μας Grace Morgan Hafthorsdottir που γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στις 21,5 εβδομάδες κύησης. Μετά από αισθητή μείωση της κίνησης διαπιστώσαμε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπάει. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο μας γι’ αυτή την απώλεια ή την ευτυχία που μπορέσαμε να περάσουμε χρόνο με την κόρη μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelsey Henson (@kelc33)

«Είναι απολύτως όμορφη, με ξανθές βλεφαρίδες και ένα μικρό χαμόγελο για τη μαμά και τον μπαμπά. Η αγάπη που νιώθουμε γι’ αυτήν είναι συντριπτική. Η θλίψη που νιώθουμε θα είναι μαζί μας για πάντα, αλλά το ίδιο και η αγάπη. Όλες οι ελπίδες και τα όνειρά μας γι’ αυτήν τα χάσαμε, αλλά ξέρω ότι θα είναι ξανά μαζί μας. Το πνεύμα της θα ζει μέσα από εμάς και τα αδέρφια της»…

To άρθρο Τραγωδία για το «βουνό» του «Game of Thrones» που έχασε την νεογέννητη κόρη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts