Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 13-19 Νοεμβρίου 2023, τρία ζώδια μπορεί να νιώσουν το βάρος κάποιων μάλλον σκληρών στιγμών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 13 – 19 Νοεμβρίου 2023 θα διαπιστώσουμε ότι πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, διότι θα λογοδοτήσουμε όχι μόνο για όσα έχουμε κάνει, αλλά και για όσα υποσχόμαστε να κάνουμε, όσα έχουμε έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε και για όσα σκοπεύουμε να κάνουμε αυτή την περίοδο.

Άλλωστε, αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, η οποία λειτουργεί ως σημείο καμπής για πολλά ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να δράσουμε ή να μείνουμε πίσω. Παρακάτω τα ζώδια με τα πιο δύσκολα με δύσκολα ωροσκόπια, που όμως αναπτύσσονται περισσότερο μέσα από τις προκλήσεις της ζωής αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος
Αυτό που θα διαπιστώσετε αυτή την εβδομάδα είναι πως αυτό που θέλετε να κερδίσετε δεν έρχεται με τον εύκολο τρόπο. Θα κατανοήσετε πως στη ζωή σας υπάρχουν άνθρωποι που μάλλον απολαμβάνουν να σας δυσκολεύουν. Ναι, δεν είναι όλοι καλοί και δεν θέλουν όλοι το καλό σας – δηλαδή, δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς, οπότε λάβετε τα μέτρα σας. Αν και δεν σας αρέσει να μαλώνετε με κανέναν, θα χρειαστεί να το κάνετε ειδικά αν πρέπει να υπερασπιστείτε τον χώρο σας. Είναι Νοέμβριος, και δεν έχετε πια χρόνο για παιδικά παιχνίδια. Θέλετε να ξέρετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε το υπόλοιπο της χρονιάς χωρίς τον «θόρυβο» εκείνων που ισχυρίζονται ότι ξέρουν τι είναι καλύτερο για εσάς.

Σκορπιός
Παιχνίδια με τα ίδια σας τα συναισθήματα σάς καλεί να παίξετε αυτή η εβδομάδα. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό να ξεκινάει την εβδομάδα σου, θα βρίσκεστε ήδη σε άμυνα, αφού γνωρίζετε ότι ο μόνος άνθρωπος που σας υπερασπιστεί είστε εσείς. Αν έχετε μία κρίσιμη απόφαση να πάρετε, τότε κάντε το τώρα στην αρχή της εβδομάδας. Βέβαια, με τον τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται προ των πυλών, ίσως μετανιώσετε για την επιλογή σας. Ολόκληρη η εβδομάδα 13 – 19 Νοεμβρίου 2023 είναι μια πρόκληση για εσάς, αν και αυτό δεν σημαίνει πως δεν απολαμβάνετε τις αλλαγές εδώ και εκεί. Καλωσορίζετε την αλλαγή και αναγνωρίζετε πως την χρειάζεστε. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν η κατάσταση περνά στην ερωτική ζωή, γιατί η πρόκληση ή το πρόβλημα αφορά αυτήν. Επειδή βρισκόμαστε ακόμα στη γενέθλια περίοδό σας, νιώθετε απίστευτα δυνατές και θεωρείτε πως έχετε δίκιο σε όλα. Αυτό δεν ισχύει πάντα, επομένως μετρήστε τα λόγια σας, τις σκέψεις και τις πράξεις σας.

Ιχθύες
Αυτό που ξεκινάει ως μια αρκετά αισιόδοξη εβδομάδα από τις 13 έως τις 19 Νοεμβρίου 2023, μπορεί να έχει τις παγίδες του εδώ και εκεί. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φτάνει την ίδια στιγμή με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Και τα δύο συμβαίνουν ακριβώς στην αρχή της εβδομάδας, προκαλώντας σας σοβαρή ανησυχία για μια πρόσφατη απόφαση. Έτσι, μπορεί να καταλήξετε να ξοδεύετε λίγο παραπάνω χρόνο ανησυχώντας για πράγματα όπως τα χρήματα ή οι λογαριασμοί. Οι ημέρες θα προχωρούν με περισσότερο άγχος και όλη η δυσκολία της εβδομάδας, έγκειται σε αυτό. Στο πώς, δηλαδή, διαχειρίζεστε το στρες. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα αντιλαμβάνεσαι, αλλά αυτό δεν πρόκειται να σας εμποδίσει από το να αντιδράσετε υπερβολικά. Τα πράγματα θα είναι τόσο μπερδεμένα, που θα δυσκολεύεστε ακόμα και να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Οι καταστάσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται προς το τέλος της εβδομάδας, όταν θα νιώθετε πιο ανάλαφρες, καθώς ένα βάρος φεύγει από πάνω σας.

marieclaire.gr

Related Posts