Με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνοδευόταν από μια παλιά κοινή φωτογραφία αποχαιρέτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του B’2 Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Χάρη Μπελτεγρή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης «το φωτεινό «βουνό» σκοτείνιασε. Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς τόσο πρόωρα έναν νέο άνθρωπο μετά από σχεδόν 25 χρόνια φιλίας. Από χθες όλοι κατακλυζόμαστε από μνήμες και εικόνες όσων ζήσαμε. Τα ξενύχτια μας, τις αγωνίες μας, τις χαρές και τους αγώνες μας».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «ο Χάρης, όμως, μας είχε προετοιμάσει. Ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά με αξιοπρέπεια, θάρρος και ενσυναίσθηση. Στάθηκε δυνατός και ακλόνητος μπροστά στον θάνατο, δίνοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «μένουμε με τις χαρούμενες μνήμες της νεότητας, αλλά και με μια μεγάλη πίκρα για όσα δεν προλάβαμε να ζήσουμε μαζί».

Όπως είπε, «για μένα, αγαπημένε μου φίλε, θα είσαι πάντα ο παθιασμένος πολεμιστής, το «βουνό» με το φωτεινό χαμόγελο».

Καταληκτικά αναφέρθηκε στην κηδεία του Χάρη Μπελτεγρή που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 17:00, στο κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Related Posts