Το μήνυμα του Μπουρδούμη μετά την καταγγελία που έκανε η σύζυγός του

8

Την καταγγελία της συζύγου του, Λένας Δροσάκη, κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σχολίασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χθες η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη προχώρησαν σε καταγγελία γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Μέσω social media o Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξέφρασε την περηφάνεια του για το θάρρος της συζύγου του, «ορθώσει ανάστημα στους φόβους της» και να αντιμετωπίσει τους «δαίμονές της».

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου» γράφει στο μήνυμα που πόσταρε στα stories του στο Instagram o ηθοποιός.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» τόνισε ότι «χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στην ιδέα μόνο ότι θα ανοίξω ένα φάκελο που θα αναφέρεται σε συναδέλφους μου».

«Σε κάποιες καταγγελίες ίσως υπάρχει και ποινικό μέρος, αλλά αρκετές είναι παρελθόντα συμβάντα και έχουν παραγραφεί» πρόσθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας, υπογραμμίζοντας ότι υπήρχαν διάφορες φήμες και πληροφορίες για συναδέλφους του τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το Σωματείο μπορεί να επιβάλλει μόνο «ηθικές» ποινές, καθώς η ενδεχόμενη διαγραφή από το ΣΕΗ δεν έχει κάποια επίπτωση στον εργασιακό χώρο, μιας και η αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δεν έχει καμία επίπτωση πλέον. «Οι ποινές ξεκινούν από την απλή σύσταση και φτάνουν μέχρι την ισόβια διαγραφή» πρόσθεσε.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι πιο σωστό με βάση τον κανονισμό του Σωματείου», σημείωσε ο κ. Τσαρούχας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.