Τοπικά

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ευκαιρίες για πρόοδο και επιτυχημένες ενάρξεις με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07/2024

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 6 Ιουλίου 2024 έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι ποτέ δεν είναι αργά για μια επανεκκίνηση στη ζωή μας, για να καθορίσουμε εκ νέου τους στόχους μας και να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα μας οδηγήσουν στα όνειρα μας. Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου που διαρκεί 28 ημέρες, ενώ αποτελεί την ιδανική στιγμή για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να κάνουμε νέα βήματα και να δώσουμε τέλος σε ξεπερασμένες συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές και πεποιθήσεις προκειμένου να σημειώσουμε πρόοδο.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού με έντονο συναισθηματικό κόσμο και κυβερνάται από τη Σελήνη, οπότε ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές στιγμές, ευαισθησίες και μεταπτώσεις στη διάθεσή μας. Επίσης, ο Καρκίνος σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι και τα εσωτερικά μας θεμέλια και έτσι θα επικεντρωθούμε περισσότερο σε αυτά τα θέματα. Με αυτό το φεγγάρι θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας και να τα εκφράζουμε με ενσυναίσθηση. Επίσης η διαίσθησή μας θα είναι έντονη και θα πρέπει να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας πιάσει νοσταλγία για στιγμές του παρελθόντος, να αναπολούμε άτομα και καταστάσεις, να νιώθουμε εγκλωβισμένοι και να αναζητούμε με λαχτάρα την ελευθερία, την απλότητα και την ασφάλεια των παιδικών μας χρόνων. Μπορεί να μας βγει έντονα η ανάγκη να φροντίσουμε τους γύρω μας, αλλά και να αφιερώσουμε χρόνο στις δικές μας βαθιές ανάγκες που ίσως έχουμε παραμελήσει. Θα αναζητούμε την ασφάλεια και τη συναισθηματική σιγουριά από όσους αγαπάμε και μπορεί να θέλουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, να προγραμματίζουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις ή να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Και βέβαια θα αναζητούμε πιο έντονα την υποστήριξη είτε από τους γονείς μας είτε από τα πιο κοντινά μας πρόσωπα. Όμως αν δεν πληρούνται αυτές οι βασικές ανάγκες και δεν υπάρχει γύρω μας αγάπη, κατανόηση και φροντίδα, τότε μπορεί να βγουν παράπονα ή τραύματα του παρελθόντος που θα μας κάνουν πιο ευάλωτους και συναισθηματικά ανήμπορους.

Το ζητούμενο της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδανική για να δείξουμε την αγάπη μας στα παιδιά και στα άτομα που είναι συναισθηματικά ευάλωτα και νιώθουν μοναξιά, και να ανοίξουμε την αγκαλιά μας προσπαθώντας να λειτουργήσουμε επουλωτικά σε παλιές πληγές και δυσαρέσκειες. Το καλό είναι ότι με αυτή τη Νέα Σελήνη θα μας δοθούν οι ευκαιρίες να αφήσουμε πίσω ό,τι μας εξαντλεί, μας κουράζει και μας υπονομεύει και να επικεντρωθούμε σε ό,τι μας γεμίζει και μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα συναισθήματά μας ως έμπνευση και κίνητρο για να βρούμε την ευτυχία. Ωστόσο, ο Καρκίνος δεν αρέσκεται να παίρνει ρίσκα και να βγαίνει από τη ζώνη ασφαλείας του και ίσως αυτό μας κάνει να ζητάμε την υποστήριξη των άλλων ή να τα βάζουμε με τον εαυτό μας για τυχόν φοβίες που έχουμε αποκτήσει. Να θυμάστε ότι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ευκαιρία να εστιάσετε στο πώς αισθάνεστε, να δείτε στις προσκολλήσεις σας, τους φόβους σας, να ακούσετε τις ανάγκες σας, να ξεκλειδώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Σε γενικό και παγκόσμιο επίπεδο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο πυροδοτεί και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, την άμυνα, τα τρόφιμα, το νερό, τη στέγαση και την οικογένεια. Επίσης πάντα όταν έχουμε Νέα Σελήνη μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και αυτή όψη θα αυξήσει τη δράση και τον ενθουσιασμό για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, αλλά θα αυξήσει και την ένταση στα συναισθήματα μας και έτσι θα παθιαζόμαστε με ό,τι καταπιανόμαστε. Η ισχυρή θέληση σε συνδυασμό με την ορμή θα μας βοηθήσει να είμαστε άμεσοι στις αποφάσεις μας και αποτελεσματικοί στη δράση μας.

Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο λειτουργεί ναι μεν σταθεροποιητικά και δίνει ρεαλιστική ματιά σε καταστάσεις και γεγονότα, αλλά απαιτεί και συνειδητοποιήσεις. Δηλαδή θέλει και από εμάς να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν, να αναγνωρίσουμε τυχόν λάθη προκειμένου να μην τα επαναλάβουμε και να θέσουμε σθεναρά όρια σε ό,τι δεν μας προάγει. Αυτή η όψη μας προτρέπει να κάνουμε πειθαρχημένα βήματα για να έχουμε πρόοδο, αυξάνει το αίσθημα ευθύνης και το οργανωτικό μας ταλέντο και μας βοηθά να επιδιώκουμε στόχους με προσοχή και σκέψη. Επίσης μας προτρέπει να εκτιμήσουμε τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και να μην είμαστε αχάριστοι. Ακόμη, είναι μια όψη που φέρνει μακροχρόνιες ανταμοιβές αν στο παρελθόν έχουμε κοπιάσει και αναλάβαμε τις ευθύνες που έπρεπε.

Όπως προαναφέραμε ο Καρκίνος σχετίζεται και με θέματα τροφής και η Νέα Σελήνη είναι απέναντι από την ανάδρομη Δήμητρα στον Αιγόκερω, τον αστεροειδή που κυβερνά την τροφή και τους πόρους και ίσως να νιώσουμε ότι κάποιες καταστάσεις είναι εκτός ελέγχου μας ή μπορεί να έχουμε εξελίξεις με κυβερνήσεις, εταιρείες, θεσμούς που σχετίζονται με αυτά τα θέματα και να υπάρξουν έντονα προβλήματα και αποκαλύψεις οι οποίες θα πιέσουν για να παρθούν αποφάσεις, ώστε να γίνει μια νέα αρχή προκείμενου να αποφευχθεί η επισιτιστική κρίση.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 14 μοίρες και 23 λεπτά του Καρκίνου επηρεάζοντας περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 10 έως 18 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ευκαιρίες για πρόοδο και επιτυχημένες ενάρξεις με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07/2024

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, της ψυχολογίας σας, αλλά και της καριέρας σας. Μπορεί λοιπόν να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, να τον ανανεώσετε ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις ή μπορεί να κάνετε μια χωροταξική αλλαγή ή μετακόμιση. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Ίσως θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας, να νιώσετε και πάλι την ασφάλεια που είχατε μαζί τους όταν ήσασταν παιδί και να αφήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Επίσης, αν μέχρι τώρα κρατούσατε τα παράπονά σας θαμμένα ή δεν είχατε αντιμετωπίσει κάποια θέματα οικογενειακά ή προβλήματα με συγγενείς, ίσως έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να επιλυθούν, προκειμένου να δημιουργήσετε νέα συναισθηματικά θεμέλια με την οικογένεια σας. Ακόμη, με αυτό το φεγγάρι μπορεί να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια ιδέα, μη διστάσετε να την υλοποιήσετε, διότι η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη και λειτουργεί ως σύμμαχος για πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα και θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε τα παιδιά της Σελήνης και το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας λειτουργεί ευεργετικά για εσάς. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε προσωπικά κι επαγγελματικά και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας δυσκολεύει, χαράσσοντας μια νέα πορεία στη ζωή σας με νέους ρεαλιστικούς στόχους. Παρότι θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και φορτισμένοι, το φεγγάρι θα αλλάξει την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα και θα μπείτε στη διαδικασία να κατανοήσετε τους λόγους που κρύβονται στην εκάστοτε συμπεριφορά σας και στις επιλογές σας και στη συνέχεια θα κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη, αρκεί να μην κάνετε ανέφικτα όνειρα. Αυτό το φεγγάρι έρχεται με τους πιο θετικούς οιωνούς και μάλιστα όσοι έχετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα σας επηρεάζει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε λοιπόν τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε πώς θα καταφέρετε να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και της ζωής σας. Είστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι; Και αν όχι, τι κάνετε για αυτό; Τι είναι αυτό που σας κρατά πίσω; Τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων σε όποιον τομέα επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Ακόμη και μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ευνοείται από αυτή τη Νέα Σελήνη. Οπότε ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τι θέλετε και πού μπορείτε να φτάσετε, ερευνήσετε τις προοπτικές σας και θέστε ξεκάθαρους στόχους. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Νέα ξεκινήματα στην καριέρα υπόσχεται η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 06/07 στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση, μια προαγωγή ή αν το προηγούμενο διάστημα είχατε στείλει βιογραφικά και είχατε περάσει από συνεντεύξεις, τώρα μπορεί να λάβετε μια θετική απάντηση που θα σας χαροποιήσει πολύ. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας, τη φήμη σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μέχρι τώρα κυνηγούσατε το όνειρο σας και κάνατε προσπάθειες να πετύχετε τους στόχους σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει, εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Οι ευκαιρίες σας για την ανέλιξη σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ και αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή, αλλά επειδή η επιρροή της είναι εξαιρετικά βοηθητική, ίσως βρείτε τώρα έναν υπέροχο χώρο για να στεγάσετε τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας όνειρα. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας για να φτιάξει η διάθεση σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 06/07 πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Καρκίνου και σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα, δεν θέλετε ό,τι περισσεύει, αλλά θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια. H Νέα Σελήνη φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και μπορεί οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να έχετε νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα με προοπτικές μακροημέρευσης. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος και θα κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό με το ταίρι σας και ίσως αποφασίσετε και μια επισημοποίηση. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Εκτός από τις προσωπικές σχέσεις, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Έτσι μπορεί να προκύψει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μια πρόταση, μια συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια, αν έχετε προτάσεις και διαπραγματεύσεις εξετάστε όλες τις πτυχές, διότι ο κυβερνήτης σας Κρόνος, που είναι ανάδρομος και σχηματίζει τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη, θέλει από εσάς να μην εμπλέκεστε σε επιφανειακές συζητήσεις, αλλά να αναζητάτε το βάθος, την ουσία και τα ξεκάθαρα όρια.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

asibiliou.gr

Related Posts