Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού σε δυσαρμονική σχέση με τον Πλούτωνα αλλά σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο. Οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν να γίνετε περισσότερο συμπονετική/ός, δείχνοντας κατανόηση στις αδυναμίες των ανθρώπων γύρω σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, ακόμη και αν νιώθετε κούραση από τις καταστάσεις γύρω σας, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να ξεκουραστείτε σε πολλά επίπεδα. Δώστε χώρο στις σχέσεις και τις συνεργασίες και πορευτείτε σε κάτι δημιουργικό και επεκτατικό.

Για τους Ταύρους, σήμερα μέσα από καθημερινές καταστάσεις ή ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας έρχεστε πιο κοντά με κάτι που σας φέρνει κυρίως περισσότερη ηρεμία. Δώστε χώρο στις σκέψεις σας και δείτε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται.

Για τους Διδύμους, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα μπορούν να προχωρήσουν περισσότερο δημιουργικά και να πάρετε χαρά. Ανεξάρτητα αν συμφωνείτε ή όχι με αυτά που ακούτε δώστε χώρο και αφήστε τους άλλους να ανοίξουν την καρδιά τους ή να σας πουν τις σκέψεις τους.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά σας θέματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε με περισσότερη επιείκεια και υπομονή. Σταθείτε σε καταστάσεις και ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθειά σας.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να πάρετε χαρά από δημιουργικά ενδεχόμενα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Η επικοινωνία και οι επαφές με άλλους ανθρώπους θα αναζωπυρώσουν ένα όνειρό σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν είναι μια καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται με οικονομικά ή επαφές με συγγενείς αλλά είναι δημιουργική ημέρα αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με εσάς την ίδια/τον ίδιο, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς αλλά καλύτερα να πορευτείτε μόνη/ος αν ασχοληθείτε με ένα πολύ προσωπικό δικό σας ζήτημα. Προσπαθήστε γενικότερα να είστε περισσότερο δεκτική/ός προς τους άλλους.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να δώσετε την πολύτιμη βοήθειά σας στους ανθρώπους που έχετε γύρω σας και την έχουν ανάγκη. Είναι σημαντικό να τους στηρίξετε με τον τρόπο που έχουν εκείνοι ανάγκη. Μόνο έτσι θα έχει πραγματικό νόημα η βοήθειά σας.

Για τους Τοξότες, με το χέρι στην καρδιά σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία θα έχουν πραγματικά νόημα. Το αποτέλεσμα θα έχει αντίκτυπο και στους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή σε ομάδες που είστε μέλος.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε σε ένα διαφορετικό μέρος από αυτό που είσαστε. Αν δεν μπορέσετε να εκπληρώσετε την επιθυμία σας δώστε την βοήθειά σας μέσω της εμπειρίας σας στο περιβάλλον που βρίσκεστε.

Για τους Υδροχόους, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε επαφές με συγγενείς αλλά συναντήσεις που σχετίζονται με τον κοινωνικό σας κύκλο ευνοούνται. Νέες ιδέες έρχονται βοηθητικά σε θέματα τα οποία σας απασχολούν αυτή την περίοδο.

Για τους Ιχθύες, σήμερα γίνετε εσείς το φωτεινό παράδειγμα με τις πράξεις σας για τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή για τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και θα δοθούν ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Related Posts