Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 2μμ και 4μμ. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου δίνει την ώθηση να θελήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, ωστόσο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει εμπόδια ή δυσκολίες. Κινηθείτε ευέλικτα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα εργασιακό ζήτημα ή κάτι που είναι κινητοποιημένο αυτή τη στιγμή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες είτε βρίσκοντας κάποιο εμπόδιο είτε λόγω μη καλής επικοινωνίας ωστόσο σταθείτε στις λεπτομέρειες και δείτε τα πράγματα σχολαστικά.        

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν ενδέχεται να σας κάνει ανυπόμονη/ο κάτι που δεν εγγυάται παραγωγικότητα. Προσπαθήστε να συνδυάσετε τις σκέψεις σας με τη καρδιά σας ώστε να υπάρχει ισορροπία.    

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε με φειδώ αφήνοντας στην άκρη για μια άλλη στιγμή πράγματα που δεν επείγουν. Θέματα εργασίας και προσωπικής ζωής ενδέχεται να μην μπορούν να συνδυαστούν με τον καλύτερο τρόπο.  

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις σήμερα περνούν από το μυαλό σας και καλό θα είναι να τις φιλτράρετε πριν αποφασίσετε να τις εκφράσετε. Τα μηνύματά σας για να ακουστούν θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, γειωμένα και ρεαλιστικά.   

Για τους Λέοντες, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα τα οποία ζητούν την προσοχή σας ειδικά αν εμπλέκονται οικονομικά ή ζητήματα αξιών με τον οποιοδήποτε τρόπο. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, χωρίς υπερβολή και πάντα στεκόμενη/ος σε αντικειμενικά κριτήρια.  

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να θελήσετε να ταξινομήσετε ότι έχετε μπροστά σας καθώς και τις σκέψεις σας, ωστόσο δεν μπορείτε να είστε σε πολλά σημεία την ίδια στιγμή. Η κούραση μπορεί να σας αποδυναμώσει και θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και λάθη. Οργανωθείτε σωστά και ένα ένα τα βήματά σας.   

Για τους Ζυγούς, σκέψεις σήμερα μπορεί να σας προβληματίσουν ή να σας αγχώσουν για κάτι που κάνετε ή θέλετε να φέρετε στη ζωή σας άμεσα. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να βγείτε από αυτή την κατάσταση αν έχετε καλή διάθεση και σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να προχωρήσετε σχέδια βάσει της διάθεσής σας. Δεν είναι ανάγκη να μπείτε σε διαδικασίες που δεν έχετε όρεξη για τους δικούς σας λόγους και δεν  είστε υποχρεωμένη/ος να απολογείστε στους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά και ένα βήμα τη φορά. Καλό θα είναι επίσης να μην δώσετε σημασία σε καταστάσεις οι οποίες για τον οποιοδήποτε λόγο νιώθετε πως θα σας αγχώσουν ή θα σας μπερδέψουν ακόμη περισσότερο.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αφεθείτε στη ροή και κυρίως στις εμπνεύσεις που έρχονται. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς και σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε σκέψεις και να οργανώσετε σχέδια που σχετίζονται με το άμεσο μέλλον. Οι δυσκολίες ενδέχεται να είναι παρούσες γιαυτό θα χρειαστεί διπλωματική στάση από μέρους σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δώστε χώρο κυρίως σε ότι μπορεί να επιτευχθεί χωρίς κόπο και πολλή ενέργεια από μέρους σας. Σταθείτε επιφανειακά στα γεγονότα και μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε καταστάσεις που δεν οδηγούν εκεί που θέλετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με συνδέσεις και επαφές. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρες γιαυτό θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στις αποφάσεις και τις κινήσεις σας.

Related Posts