Τοπικά

Τα Ζώδια της Παρασκευής 31.5.2024: Διάφορες καταστάσεις δημιουργούνται σήμερα

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων κοντά στον Κρόνο σήμερα. Συνδυαστικά με την σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό το σκηνικό θα είναι αρκετά αντιφατικό και νεφελώδες. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε καλά γειωμένη/ος και ταυτόχρονα ανοιχτή/ός σε νέες ιδέες που μπορεί να προκύψουν αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να μπορέσετε να διευθετήσετε ένα θέμα που σχετίζεται με την εργασία σας ή κάτι πολύ σημαντικό για εσάς. Χρησιμοποιείστε την διαίσθησή σας η οποία ειδικά σήμερα είναι πολύ έντονη και δυνατή.

Για τους Ταύρους, μια είδηση ή μια ιδέα μπορεί να έρθει σήμερα η οποία θα είναι βοηθητική στα σχέδια που κάνετε τους τελευταίους μήνες. Στον κοινωνικό σας κύκλο ενεργοποιείται η πλανητική δυναμική της σημερινής ημέρας, γιαυτό θα πρέπει να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις.

Για τους Διδύμους, πολύ προσωπικά σας πράγματα κινητοποιούνται σήμερα και επιθυμίες πολύ βαθιές. Μην δώσετε σημασία σε καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν αντικειμενικότητα ή δεν τις γνωρίζετε όσο θα έπρεπε αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα θα  σας βοηθήσει να δείτε διαφορετικές οπτικές ενός ζητήματος που σας ενδιαφέρει άμεσα. Εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας και την αυτό-εκτίμηση που νιώθετε. Προσπαθήστε να βρείτε την άκρη είτε από μόνη/ος σας είτε με την βοήθεια των ανθρώπων που έχετε μέσα στη καρδιά σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε ταυτόχρονα με δύο πράγματα. Το ένα είναι να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε όσο πιο παραγωγικά γίνεται με άλλους ανθρώπους. Το δεύτερο είναι να μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Για τους Ζυγούς, κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας ζητούν ακόμη την προσοχή σας για να προβείτε σε αλλαγές μικρές ή μεγαλύτερες ώστε να γίνετε ακόμη πιο παραγωγική/ός. Η θέληση σας είναι αυτή που παρακινεί τις καταστάσεις.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο υπάρχει η δυνατότητα παρόλο τις δυσκολίες να κινηθείτε φέρνοντας μέσω συνεργασίας αποτελέσματα τα οποία θα σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε το έργο σας. Οι απολαβές, επίσης είναι στο προσκήνιο, οι οποίες έρχονται για να σας δώσουν χαρά και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Για τους Τοξότες, κάποιες πληροφορίες μπορεί να είναι ευδιάκριτες σήμερα με γυμνό μάτι γιαυτό δώστε την προσοχή σας σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα αυτή τη στιγμή. Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε εκ νέου μια κατάσταση που είναι κινητοποιημένη.

Για τους Αιγόκερους, αξιοποιήσετε το ηγετικό σας ταλέντο και την ικανότητά σας να οργανώνετε τις καταστάσεις. Ωστόσο, μετριάστε την παρόρμησή σας και μεταφέρετε τα μηνύματά σας με απλότητα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να σεβαστείτε τις ιδιαιτερότητες του άλλου όσο και τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Μπείτε στη θέση του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας και θα δείτε πως έχετε τους ίδιους φόβους και ανησυχίες με διαφορετικό εξωτερικό ερέθισμα.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας από χτες, σας βοηθά να βλέπετε τον κόσμο γύρω σας με τα μάτια της καρδιά σας. Ανεξάρτητα την πίεση, τη δυσαρέσκεια ή τα διλλήματα που προκύπτουν είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τη θετική πλευρά των πραγμάτων και τα οφέλη που μπορούν να έρθουν.

Related Posts