Τοπικά

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19.04.2024: Με τον Ήλιο στον Ταύρο θα είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω μας

Με τον Ήλιο στον Ταύρο από σήμερα αργά το μεσημέρι και για τις επόμενες 30 ημέρες θα είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω μας και να σταθούμε πιο σταθερά και αντικειμενικά σε πράγματα τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια. Τα μεγάλα λόγια δεν είναι το φόρτε του συγκεκριμένου ζωδίου, αντιθέτως θα μας δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας στο μέγιστο χωρίς να σπαταλήσουμε χρήσιμη ενέργεια. Η χάρη και το κάλλος παίρνουν τον χώρο που τους αξίζει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ο Ήλιος στον Ταύρο φέρνει μαζί εκτός από άλλες αρετές και την αρετή της υπομονής, χρήσιμη για εσάς ειδικά όταν προσπαθείτε να οργανωθείτε με τον καλύτερο τρόπο προς το στόχο σας. Οικονομικά θέματα και γενικότερα αξίες είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο θα ενεργοποιηθούν ώστε να βρείτε νέους τρόπους να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας για έναν ολόκληρο Ηλιακό μήνα μαζί με τα γενέθλιά σας θα φωτίσει και τις αρετές σας. Αξίες και ικανότητες οι οποίες για κάποιους λόγους έχουν μείνει λίγο πίσω θα δοθεί η ευκαιρία να έρθουν πάλι στην επιφάνεια με μοναδικό σκοπό να τις χρησιμοποιήσετε για την άνοδο και την προβολή σας. Ευκαιρία να μαγνητίσετε τα πλήθη.   

Για τους Διδύμους, βαθύτερα κανάλια φωτίζονται με τον Ήλιο στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες με σκοπό να γίνουν συνειδητοί οι στόχοι και οι επιθυμίες οι οποίες για κάποιους λόγους έχουν μείνει πίσω. Η ανάγκη να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο θα παρακινεί τα βήματά σας.

Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικά ζητήματα θα σας βοηθήσει ο Ήλιος στον Ταύρο μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και ότι αφορά ομάδες ατόμων και ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Η ευκαιρία να εξετάσετε καλύτερα τα δεδομένα και να αφήσετε τον απαραίτητο χρόνο να ωριμάσουν ιδέες και σκέψεις θα είναι προς όφελός σας.   

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο για τις επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στον Ταύρο και θα είστε σε θέση να επιμείνετε περισσότερο σε κάτι που αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει. Μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως το θέλετε ή να υπάρξουν δυσκολίες κατά τη διαδικασία γιαυτό θα πρέπει η ευελιξία να είναι μέρος της όποτε χρειαστεί.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου φωτίζει για τις επόμενες 30 ημέρες κυρίως τομείς που οι ομαδικές δραστηριότητες και η αρμονική συνύπαρξη με τους άλλους ανθρώπους θα βοηθήσουν να αναζωογονηθεί η ελπίδα και τα οράματά σας. Θα σας βοηθήσει επίσης να στηρίξετε οτιδήποτε πρακτικό και αντικειμενικά προσβάσιμο, ενθαρρύνοντάς σας να επιμείνετε σθεναρά στο στόχο της επιλογής σας.   

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να δομήσετε πιο σταθερές και υγιείς συνδέσεις μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Αυτό μπορεί να έχει τις δυσκολίες του ωστόσο δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε. Η όποια διαδικασία πραγμάτωσης θα σας φέρει και ένα είδος προσωπικής αναγέννησης, γιαυτό τακτοποιείστε ότι είναι ανοιχτό και σε εκκρεμότητα είτε αφορά προσωπικές σας επιθυμίες είτε ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους, ακόμη και συγγενείς.

Για τους Σκορπιούς, απέναντι από το ζώδιό σας ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου φωτίζει μέρη δικά σας τα οποία είναι λιγότερο φανερά ακόμη και σε εσάς την ίδια/τον ίδιο. Η διαδικασία εξέλιξης τους μπορεί να είναι περισσότερο αργή ή να γίνει με περισσότερο στοχαστικό τρόπο, ωστόσο θα σας δοθούν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το τρόπο που διεκδικείτε τα θέλω σας, ιδιαίτερα σε τομείς που οι σχέσεις και οι συνεργασίες λαμβάνουν χώρα.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στον Ταύρο θα είναι υποστηρικτικός για τις επόμενες 30 ημέρες σε θέματα που αφορούν κυρίως τη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Η ανάγκη να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια, θα σας βάλει στη διαδικασία να επανατοποθετηθείτε πιο σταθερά στη πορεία σας επαναπροσδιορίζοντας αξίες και παγιωμένες πεποιθήσεις.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς φέροντας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες ευκαιρίες να εκφράσετε πιο δημιουργικά τα θαυμαστά σας ταλέντα. Οποιοδήποτε εγχείρημα έχει βάσεις και προοπτική εξέλιξης θα μπει στόχος επίτευξης και θα νιώσετε ιδιαίτερη χαρά μέσα από τη διαδικασία.

Για τους Υδροχόους, το κύριο μοτίβο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου για τις επόμενες 30 ημέρες θα είναι να κάνετε δράσεις οι οποίες θα σας δώσουν μεγαλύτερη αίσθηση χαράς μέσα από τη σταθερότητα που θα νιώθετε. Θέματα που σχετίζονται με τη προσωπική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια με κάποιον τρόπο θα σας απασχολήσουν, πάντα με κέντρο/σκοπό να καταφέρετε να νιώσετε περισσότερο ήρεμη/ος και ασφαλής.

Για τους Ιχθύες, σε επικοινωνιακά θέματα, επαφές και μετακινήσεις θα εστιάσει την ενέργειά του ο Ήλιος στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες. Άνθρωποι και καταστάσεις θα σας βοηθήσουν μέσα από νέες ιδέες και πληροφορίες που θα λάβετε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο περιβάλλον που ζείτε και κινήστε. Μεταφέρετε τα μηνύματά σας με τρόπο που αντανακλά τις αξίες σας.

Related Posts