Τοπικά

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.11.2023: Μια κατάσταση λειτουργεί εξισορροπητικά αυτή τη στιγμή

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού συναντά την Αφροδίτη και σας φέρνει σε επαφή με την έννοια της συντροφικότητας και της φιλίας. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα στον ουράνιο θόλο σας δίνετε η ευκαιρία για δημιουργικές συνδέσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, μπορεί οι ημέρες να είναι κάπως περίεργες και να χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα βήματά σας ωστόσο σήμερα μπορείτε να ευνοηθείτε σε σχέσεις και συνεργασίες. Δίνεται η ευκαιρία να νιώσετε την πραγματική αξία της αλληλο-σύνδεσης και να κάνετε ένα βήμα μπροστά εκφράζοντας τα συναισθήματά σας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Για τους Ταύρους, στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία εστιάζεται η ενέργεια σήμερα και σε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση με τα αποτελέσματα που θα φέρνετε. Εστιάστε την δυναμική σας σε ότι μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Διδύμους, νέες εμπειρίες μπορείτε να δημιουργήσετε αυτή τη στιγμή από νέες καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σας. Το μόνο προαπαιτούμενο είναι η θέληση για σύνδεση με άλλους ανθρώπους και η καλή επικοινωνία προς έναν κοινό δημιουργικό στόχο.

Για τους Καρκίνους, η ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με προσωπικά πράγματα, το σπίτι σας ή την οικογένειά σας. Τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της εξοικείωσης και της οικειότητας όπου αυτές θα μπορέσουν να σας πάνε ένα βήμα πιο κοντά σε μια επιθυμία σας.

Για τους Λέοντες, η συνεργασία αυτή τη στιγμή μπορεί να βοηθήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα. Διαλέξτε την ομάδα σας, τους ανθρώπους που πιστεύετε πως μπορείτε μαζί τους να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό μέσα στην συνεργασία.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας βοηθούν να εστιάσετε σε πρακτικά θέματα εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια. Ζητήματα που σχετίζονται με την υλική ή συναισθηματική σας ασφάλεια είναι κινητοποιημένα και φαίνεται να είστε καλά προετοιμασμένη/ος ωστόσο σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συνεργασίας προς ένα κοινό όφελος.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας βοηθούν να βρείτε νέους τρόπους σύνδεσης με το περιβάλλον γύρω σας και να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, να συνδεθείτε πιο σωστά και κατ’ επέκταση πιο αποτελεσματικά.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή ημέρα σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε ώστε να μπορέσετε να διεκδικήσετε της επιθυμίες σας με το καλύτερο τρόπο. Να εφεύρετε νέους τρόπους, ακόμη και μέσω διπλωματικής στάσης, χρησιμοποιώντας την διαίσθησή σας και ότι εργαλεία έχετε στα χέρια σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν σήμερα στην οικοδόμηση κυρίως των οραμάτων σας και την κοινωνική σας επέκταση ακόμη και μέσα από ομαδικές δραστηριότητες. Αφεθείτε στη ροή και αφήστε νέους ανθρώπους και νέες ευκαιρίες να σας βοηθήσουν στην πορεία σας.

Για τους Αιγόκερους, την ευκαιρία να αναπτύξετε ή να τελειοποιήσετε ένα σχέδιο που έχετε ήδη αρχίσει σας βοηθούν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα. Μικρο-αλλαγές μπορεί να είναι απαραίτητες και πιθανά να χρειαστεί να ανοίξετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο ανεξάρτητα αν πιστεύετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε και μόνη/ος σας.

Για τους Υδροχόους, θετική επιρροή έχουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα αναπτερώνοντας κυρίως το ηθικό σας για κάτι που κάνετε αυτή τη στιγμή. Σίγουρα δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένετε το τελευταίο διάστημα ωστόσο νέοι στόχοι και νέοι προορισμοί είναι στα σχέδιά σας.

Για τους Ιχθύες, είναι σημαντικό σήμερα να μπείτε στην διαδικασία να χρησιμοποιήσετε και να ευεργετηθείτε από τις συνδέσεις και τις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους. Μια νέα κατάσταση μπορεί να λειτουργήσει εξισορροπητικά αυτή τη στιγμή.

Related Posts