Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται νεα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Ένας Σεληνιακός μήνας ξεκινά με πολυαστρία στο συγκεκριμένο ζώδιο. Πρακτικά, η ευελιξία και η προσαρμοστική διάθεση θα σας βοηθήσουν στην οδό που έχετε επιλέξει προς τον στόχο σας και στα σχέδια που κάνετε αυτές τις ημέρες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να νιώθετε οικεία με το περιβάλλον γύρω σας θα μονοπωλεί σε αυτή τη νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα επηρεάζει τις δράσεις που θα κάνετε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Φυτέψτε νέους σπόρους στον τομέα της επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω σας και επωφεληθείτε από τα μηνύματα που λαμβάνετε από το άμεσο περιβάλλον σας.       

Για τους Ταύρους, η συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια ήταν πάντα στα βασικά σχέδιά σας και η συγκεκριμένη νέα Σελήνη στους Διδύμους στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Οι επιλογές είναι δικές σας ωστόσο θα σας δοθούν νέα δεδομένα και η προτροπή θα είναι να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα για να πετύχετε αυτούς τους συγκεκριμένους στόχους και να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες σας.    

Για τους Διδύμους, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δίνει πολλή ενέργεια την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός και καλά ενημερωμένη/ος πριν την όποια δράση σας. Η σχέση σας με τον κόσμο γύρω και η ανάγκη σας να δείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας μέσα από δικά σας εγχειρήματα θα μονοπωλήσει τις επόμενες 28 ημέρες.   

Για τους Καρκίνους, η νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διάφορες πλευρές ώστε μέσα από την αντικειμενικότητα και λογική να ταξινομήσετε ανάλογα την αξιολόγηση που θα τους κάνετε. Θα σας βοηθήσει να δείτε πού ακριβώς στέκεστε αυτή τη στιγμή και πού μπορείτε να πάτε για να έχετε αποδοχή και επιτυχία μέσω των δράσεών σας.   

Για τους Λέοντες, με την νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε παραγωγικούς τρόπους για να φτάσετε πιο κοντά σε μία προσδοκία, ένα όνειρο, να βρείτε την κατάλληλη φόρμα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε επαφές με ομοϊδεάτες. Αρωγός σε αυτό θα είναι η ευελιξία σας ακόμη και την στιγμή που μπορεί να δυσκολευτείτε να την εμπεριέχετε στις δράσεις σας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας.

Για τους Παρθένους, η νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας βάλει σε καταστάσεις οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη οργάνωση από εσάς ή/και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις σχετικά με ποιον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε σταθερή/ός στο στόχο σας και απλά να προσπαθήσετε να εμπεριέχετε δημιουργικά όλες τις πληροφορίες που θα έρχονται σταδιακά μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Καλό θα είναι να είστε διαθέσιμη/ος για αναπροσαρμογές.   

Για τους Ζυγούς, η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται να σας επιβραβεύσει για την ανοχή, την υπομονή, την πίστη σε ένα σκοπό και την λογική σειρά που εφαρμόζετε στα πράγματα και τις καταστάσεις όταν οτιδήποτε άλλο, γνωρίζετε πως δεν μπορεί να λειτουργήσει. Προσπαθήστε να οραματιστείτε το επόμενο βήμα και κάντε τις κατάλληλες κινήσεις.

Για τους Σκορπιούς, η νέα Σελήνη στους Διδύμους σας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν είναι απλό και τίποτα δεν μπορεί να έρθει χωρίς την κατάλληλη οργάνωση και κυρίως την διορατικότητά σας. Η ιδιότητα η οποία θα χρειαστεί να προστεθεί για να έχετε επιτυχία στα σχέδιά σας είναι η ευελιξία. Κάντε τις συνειδητοποιήσεις σας και δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδιότητα ώστε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες που έχετε, μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.

Για τους Τοξότες, η πολυαστρία πλανητών απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η νέα Σελήνη στην ίδια θέση, στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει με την κατάλληλη ευελιξία να διασχίσετε την οδό της επιλογής σας ακόμη και αν αναθεωρήσεις και νέα δεδομένα δεν θα λείψουν μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.  

Για τους Αιγόκερους, η νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να φέρετε όσο μπορείτε τα πράγματα στο σημείο που βολεύουν και διευκολύνουν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Θα σας βοηθήσει να κάνετε απαραίτητες αλλαγές για να πετύχετε το στόχο σας.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις, ιδέες και αλλαγές φέρνει η νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα σας βοηθήσει να σπείρετε νέους σπόρους. Για τις επόμενες 28 ημέρες δείτε τα πράγματα σφαιρικά, περισσότερο επιφανειακά και αφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει στη σωστή οδό. Πάρτε χαρά από δημιουργικά ενδεχόμενα ακόμη και αν δεν υπόσχονται το «για πάντα».

Για τους Ιχθύες, σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα δρα η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων αυτό το διάστημα και τώρα με την νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις στους τομείς που ζητάτε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Δώστε προτεραιότητα σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένεια και βάλτε τα όριά σας όπου νιώθετε πως το έχετε ανάγκη.

Related Posts