Τάκης Νικολαΐδης: Είναι τρομερή η έλλειψη της αδελφής μου, Κάτιας Νικολαΐδου

«Απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει» παραδέχεται ο Τάκης Νικολαΐδης.

Στην δύσκολη απώλεια της αγαπημένης του αδελφής, Κάτιας Νικολαΐδου και σε μια άγνωστη δική τους συνομιλία πριν από χρόνια στο νοσοκομείο αναφέρθηκε ο Τάκης Νικολαΐδης μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 την Πέμπτης (25.01.2024).

«Είναι τρομερή η έλλειψη της, απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει. Είναι δυόμιση μήνες που έχει φύγει από την ζωή και σίγουρα θα είναι μέσα μου για πάντα.

Αυτό που μου λείπει και πιο πολύ είναι ότι δεν χτυπάει το τηλέφωνο μου με το όνομα της. Για την μητέρα μου, κακά τα ψέματα, είναι πολύ πιο δύσκολο. Δεν αντέχεται ο χαμός παιδιού» παραδέχθηκε αρχικά ο αδελφός της αείμνηστης ηθοποιού.

«Όταν εγώ έκανα πρόταση στην αδελφή μου να βαπτίσει το Σοφάκι, ήταν στον πρώτο καρκίνο το 2001, σε μια πνευμονία που είχε πάθει τότε που… θα έφευγε αν δεν έπεφτε ο πυρετός της.

Μπήκα μέσα και της είπα “δεν θέλω να μου φύγεις γιατί θέλω να μου βαπτίσεις το παιδί”. Εκείνη, δεν ξέρω… Πήρε δύναμη; Της έφυγε ο πυρετός; Έγινε καλά από την πνευμονία;».

  

«Έχω στιγμές που ξεσπάω, λυγίζω. Γιατί ταξιδεύω πάρα πολύ για την δουλειά μου και εκεί είναι και οι ώρες που λυγίζω. Όταν είμαι μόνος μου, ναι, λυγίζω πολύ» εξομολογήθηκε ακόμα ο Τάκης Νικολαΐδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

To άρθρο Τάκης Νικολαΐδης: Είναι τρομερή η έλλειψη της αδελφής μου, Κάτιας Νικολαΐδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts