Ελλάδα

Σύμη: Βίντεο ντοκουμέντο από την τελευταία εμφάνιση του παρουσιαστή του BBC

Σύμη

Για 4η μέρα συνεχίζονται το θρίλερ με την εξαφάνιση του «γκουρού της Υγείας» της Βρετανίας, του γνωστού παρουσιαστή του ΒΒC του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν έφυγε μόνος του από την παραλία όπου βρισκόταν με τη σύζυγό του και φιλικό τους ζευγάρι στη Σύμη και αποφάσισε να γυρίσει με τα πόδια στο σπίτι ακολουθώντας ένα μονοπάτι.

Όπως αποδεικνύεται από οπτικά ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, ο άνδρας κατάφερε από την παραλία μέσω του μονοπατιού να φτάσει στο χωριό Πέδι, ωστόσο από εκεί ακολούθησε μια άλλη διαδρομή και κινήθηκε προς την Αγία Μαρίνα κι όχι προς τον Γιαλό, με τις αρχές να «χτενίζουν» όλη την περιοχή χωρίς, ωστόσο, να έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει να εντοπίσουν κάτι.

Φωτογραφίες και βίντεο

Μετά τις φωτογραφίες ντοκουμέντα με την τελευταία εμφάνιση του παρουσιαστή του BBC, τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA και έγιναν πρώτο θέμα σε όλα τα βρετανικά ΜΜΕ, και τα οποία έδειχναν τον Μάικλ Μόσλεϊ με τα ίδια ρούχα που φορούσε κατά την εξαφάνισή του αλλά και με ομπρέλα και γυαλιά ηλίου να περπατά σε δρόμο της Σύμης, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έδωσε στη δημοσιότητα και το επίμαχο βίντεο.

Σε αυτό το βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο παρουσιαστής να περπατάει στην διαδρομή προς την Αγία Μαρίνα. Έτσι, οι έρευνες επικεντρώνονται προς αυτήν την περιοχή.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Σημειώνεται ότι από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί δεν προέκυψε ότι ο Βρετανός παρουσιαστής μπήκε στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ή συγκεκριμένη κάμερα είναι η τελευταία που έχει καταγράψει τον 67χρονο να κινείται, καθώς από το σημείο αυτό και μετά δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να δηλώνει τις κινήσεις του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το πρωί της Τετάρτης (5/6) ο Μάικλ Μόσλεϊ και η σύζυγός του πήγαν μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι στην παραλία Άγιος Νικόλαος.

Γύρω στις 13:30 το μεσημέρι, ο 67χρονος παρουσιαστής είπε πως κουράστηκε εκεί και αποφάσισε να φύγει μόνος του , ξεκινώντας με τα πόδια, προκειμένου αρχικά να βρεθεί στην περιοχή Πέδι μέσω μονοπατιού, απόστασης περίπου ενός χιλιομέτρου, και στη συνέχεια να επέστρεφε σπίτι με λεωφορείο.

Η υπόλοιπη παρέα έφυγε από την παραλία στις 16:00 το απόγευμα και πήγανε στα σπίτια τους. Εκεί, όμως, διαπίστωσαν πως ο Μάικλ Μόσλεϊ έλειπε και άρχισαν να τον αναζητούν μόνοι τους στο νησί.

Στις 18:00 η γυναίκα από το φιλικό ζευγάρι, που διατηρεί σπίτι στον Γιαλό Σύμης, όπου και διέμεναν ο Μόσλεϊ και η σύζυγός του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε βοήθεια για να έρθει σε επικοινωνία με το Ιατρείο Σύμης προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο σενάριο να είχε μεταβεί εκεί ο 67χρονος.

Related Posts