Συντετριμμένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη: Δεν θέλω να βλέπω καμία ταινία της, αυτή θέλω να βλέπω

3

Συντετριμμένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη: Δεν θέλω να βλέπω καμία ταινία της, αυτή θέλω να βλέπω

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (22.09.2022) την Μάρθα Καραγιάννη. Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών για την κηδεία της βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, που υπήρξε ζευγάρι με την σπουδαία ηθοποιό επί 12 χρόνια. 

«Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στην Μάρθα Καραγιάννη αντίο», είπε συντετριμμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην κηδεία της ηθοποιού. «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από την ζωή μου» σημείωσε ο πρώην σύντροφος της εκλιπούσας εμφανώς συγκινημένος, ενώ πρόσθεσε ότι «ήταν οικογένεια». 

Όπως είπε θα θυμάται σίγουρα την Μάρθα και όλα όσα του πρόσφερε, όλα αυτά τα οποία του είπε. «Και μπορώ να πω, πως από τότε που γνώρισα την Μάρθα ίσως έγινα και πιο σοβαρός» δήλωσε επίσης. 

Ερωτηθείς ποια είναι η ταινία με την Μάρθα Καραγιάννη που θα την βλέπει και την ξαναβλέπει πάντα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου απάντησε «Όχι. Την Μάρθα θέλω να βλέπω. Δεν θέλω να βλέπω καμία ταινία της Μάρθας». «Εγώ την Μάρθα δεν την αγάπησα γιατί ήταν σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Εγώ την Μάρθα την γνώρισα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο, ειλικρινή, με θέληση να ζήσει και θέληση να κάνει οικογένεια» κατέληξε. 

Δείτε το βίντεο:

 

To άρθρο Συντετριμμένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη: Δεν θέλω να βλέπω καμία ταινία της, αυτή θέλω να βλέπω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

- Index Sidebar Banner -