Ελλάδα

Συναγερμός για εξαφάνιση 4χρονης στην Κυψέλη – Ήταν μαζί με την προγιαγιά της που πάσχει από άνοια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) για την εξαφάνιση 4χρονου κοριτσιού στην Κυψέλη καθώς και της προγιαγιά της που πάσχει από άνοια.

Συγκεκριμένα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert για την Αμαρίσα Μεϊντάνι και την 76χρονη Έσμα Μεϊντάνι, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή τους χθες Τετάρτη. Άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την ανήλικη Αμαρίσα και ύστερα από το αίτημα της οικογένειας για την 76χρονη, αλβανικής καταγωγής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas.

«Η συνεργασία και η κινητοποίηση όλων μας κρίνεται απαραίτητη για τον έγκαιρο εντοπισμό τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Συλλόγου βρίσκεται στο σημείο και συνδράμει στις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών.

Η Αμαρίσα έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος ένα μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα. Η κυρία Έσμα έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Related Posts