Τοπικά

Συνάντηση Σχολής Γονέων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με τον Γιάννη Κουτεντάκη

Συνεχίζεται η λειτουργία του νέου θεσμού της Σχολής Γονέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με την 4η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/2/24 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων, Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη Καρδίτσης 1 (κτίριο παλαιών φυλακών Τρικάλων) με εισηγητή τον Γιάννη Κουτεντάκη, ομότιμο καθηγητή Εργοφυσιολογίας της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θέμα: «Επηρεάζει ο τρόπος ζωής της οικογένειας την απόδοση των μαθητών στο σχολείο;».

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Κουτεντάκη

Υπήρξε εθνικός προπονητής κωπηλασίας σε Ελλάδα και Αγγλία, κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διευθυντής του Ινστιτούτου Απόδοσης & Αποκατάστασης, διευθυντής τριών μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε Ελλάδα και Μ. Βρετανία, πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου «Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς» και ήταν στην ιδρυτική ομάδα του Βρετανικού Ολυμπιακού Ιατρικού Κέντρου.

Έχει πάνω από 300 δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες, μέρος των οποίων έχει υιοθετηθεί από διεθνείς οργανισμούς όπως το Σύστημα Υγείας της Σκωτίας (2011), την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ρευματολογίας (2016), ή την Αμερικάνικη Καρδιολογική Εταιρεία (2023), ενώ το όνομά του περιλαμβάνεται στο κορυφαίο 2% του παγκόσμιου επιστημονικού γίγνεσθαι (2019-2023), στους 42 κορυφαίους Έλληνες των Ιατρικών Επιστημών (2022), και είναι στην 1η θέση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για το 2023 και 2024.

Τέλος, είναι Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton και εξωτερικός εξεταστής στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Για πληροφορίες και εγγραφές για τη Σχολή Γονέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Νάνσυ Οικονόμου, 2431046406,nanoikono@gmail.com και στην ειδική φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYZGEmO7qRmciaGAWy_QhSDWrP_0MfQw3fOkEbEHcbUQctdw/viewform που έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Τρικάλων.

Related Posts