Στον Ξενώνα Μεταβατικής Φιλοξενίας Αστέγων Χρηστών, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Χρίστος Λιάπης 

16

Στον Ξενώνα Μεταβατικής Φιλοξενίας Αστέγων Χρηστών που λειτουργεί ο Δήμος Αθηναίων, μαζί με τους συναρμόδιους Φορείς του Αντιναρκωτικού Αγώνα, πέρασε τα Χριστούγεννα, ημέρα της ονομαστικής του εορτής, ο Πρόεδρος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης, με την Αντιπρόεδρο Φωτεινή Λεομπίλλα και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ.

Ο Δρ. Λιάπης τόνισε τη σημασία του εορτασμού των Χριστουγέννων ανάμεσα σε αυτό το τόσο ευαίσθητο, ιδίως εν μέσω Πανδημίας, κομμάτι του πληθυσμού. Όπως δήλωσε, χαρακτηριστικά: «Σε μια περίοδο που η συγκυρία επιτάσσει την προφύλαξη και τους σχετικούς περιορισμούς, κρατάμε τις αποστάσεις που επιβάλλει η πρόληψη της μετάδοσης του SARS-CoV-2, αλλά δεν αποστασιοποιούμαστε από τα προβλήματα και μένουμε κοντά σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Με δύναμη, αλληλεγγύη, υγεία και αγάπη. Καλά Χριστούγεννα!»

The post Στον Ξενώνα Μεταβατικής Φιλοξενίας Αστέγων Χρηστών, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Χρίστος Λιάπης  appeared first on TRIKALANEWS.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.