«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος ο Αρχιμήδης θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί αργήσαμε τόσο πολύ να έρθουμε στην Ελλάδα, φτάνοντας όμως στην Αθήνα έκανε την οδύσσεια αυτή τόσο περισσότερο γλυκιά. Ανυπομονούμε να παίξουμε απόψε στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο» έγραψαν οι Coldplay λίγο πριν την ιστορική συναυλία τους στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί να άργησαν κάποια χρόνια να έρθουν, αλλά η αναμονή φαίνεται να άξιζε.

Οι Coldplay με έδρα το Λονδίνο, ήρθαν στις 8 και 9 Ιουνίου στην Αθήνα και όχι μόνο έκαναν χιλιάδες θεατές να γίνονται ένα με την μουσική τους, αλλά αποφάσισαν να γυρίσουν και το νέο τους βίντεοκλιπ για το τραγούδι «Feels Like I’m Falling in Love», από το επερχόμενο δέκατο άλμπουμ τους «Moon Music» στο Ηρώδειο.

Η πανοραμική λήψη

Στα γυρίσματα του βίντεο στο Ηρώδειο, παρευρέθηκαν τουλάχιστον 2.000 πιστοί του βρετανικού συγκροτήματος, οι οποίοι σήμερα, αν είναι λιγάκι τυχεροί, μπορεί να δουν τον ευατό τους στο μουσικό βίντεο.

Το κλιπ κινείται σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, με τα led βραχιολάκια που φοράει το κοινό να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η μαγική ατμόσφαιρα των γυρισμάτων αποτυπώνεται άριστα στο πρωτότυπο βιντεοκλίπ -οι άνθρωποι χορεύουν, φωτίζουν την σκηνή με τους φακούς των τηλεφώνων τους, ζητωκραυγάζουν και με τα χέρια τους σχηματίζουν ένα κύμα, όσο οι Coldplay ροκάρουν τη μουσική τους.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα highlight του βίντεο αυτό σίγουρα θα ήταν το φινάλε του. Όσο οι θεατές φωτίζουν με τους φακούς, η κάμερα κατευθύνεται προς τον ουρανό της Αττικής, δίνοντας μας μια πανοραμική λήψη της ιστορικού μουσικού γεγονότος.

Δείτε το βιντεοκλίπ

Related Posts