Στην Κεντρική Πλατεία «Ρήγα Φεραίου» της Καλαμπάκας μεταφέρεται η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου για λόγους ασφαλείας, χωροταξικούς και παραγωγής μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των διοργανωτών, της παραγωγής και της Αστυνομίας.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 το βράδυ η Καλαμπάκα υποδέχεται τον δημοφιλή τραγουδιστή με μια δωρεάν συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Μετεώρων προκειμένου το κοινό να ζήσει μια μοναδική και αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.

Είναι οι στιγμές που δημιουργούν δυνατές αναμνήσεις, όπως αυτές που, μοναδικά φτιάχνει, ο Στέλιος Ρόκκος όταν βρίσκεται on stage και συνομιλεί μουσικά με το κοινό του.

Τέτοιες στιγμές θα ζήσουν και φέτος το καλοκαίρι όλοι όσοι απολαύσουν τον εξαίρετο μουσικό και τραγουδιστή στις συναυλίες του, σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο «Πάει».

Η επαφή του με το κοινό άμεση, αμφίδρομη, μοναδική!

Ο Στέλιος Ρόκκος υπόσχεται το βράδυ του Σαββάτου να ταξιδέψει το κοινό κάτω από τους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων με τα απίστευτα μουσικά ταξίδια μέσα από τα δικά του τραγούδια αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες!

Related Posts