Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα… απρόοπτο «σημαδεύει» ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, ειδικά μάλιστα όταν υπάρχει τεράστιο τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Έτσι λοιπόν και στον αποψινό τελικό του Champions League, υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα λίγο μετά την σέντρα, καθώς τρεις οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ.

Ο ένας πανηγύρισε σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ οι άλλοι δύο έβγαλαν μέχρι και selfie, με τους παίκτες των δύο ομάδων να παρακολουθούν αμήχανα. Αμέσως επενέβησαν άνδρες της ασφάλειας και απομάκρυναν τους τρεις οπαδούς και το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς άλλο πρόβλημα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ο λόγος της εισβολής των τριών στον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει εξήγηση για την πράξη τους.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ένας Ρώσος Youtuber, υποσχέθηκε το ποσό των 350.000 δολαρίων, σε όποιον φίλαθλο θα έμπαινε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας μπλούζα με όνομα Mellstroy.

Αυτό είναι το όνομα που χρησιμοποιεί ο 25χρονος Ρώσος Youtuber, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Αντρέι Μπούριμ κι έχει κανάλι στο youtube. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Μπούριμ είχε κατηγορηθεί πριν από τέσσερα χρόνια για επίθεση σε γυναίκα, την οποία χτύπησε πάνω σε τραπέζι την ώρα της εκπομπής του.

Ο Ρώσος Youtuber έχει γεννηθεί στην Λευκορωσία δεν έχει αποκαλύψει την «πηγή» των χρημάτων που υποσχέθηκε να δώσει.

Related Posts