Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε σήμερα η δεύτερη δίκη με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της,της Μαλένας και της Ίριδας. Το δικαστήριο πριν ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία διέκοψε για τις 12 Φεβρουαρίου λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη η κατηγορουμένη θα ακούσει την εισαγγελέα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας να εισηγείται για την ενοχή ή την αθωότητά της σχετικά με την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Την Πέμπτη η απόφαση για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας

Η δίκη για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, αναμένεται να διαρκέσει καθώς στηρίζεται σε καταθέσεις ιατροδικαστών, γιατρών, νοσηλευτών και ειδικών επιστημόνων  οι οποίοι θα εισφέρουν στο δικαστήριο τις δικές τους θέσεις, θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις δικαστών και υπεράσπισης, πριν και εκείνοι με τη σειρά τους αφού ακούσουν την Ρούλα Πισπιρίγκου αποφασίσουν για την ποινική της μεταχείριση και στη δεύτερη υπόθεση που τη φέρνει αντιμέτωπη  με τη δικαιοσύνη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αρνηθεί σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ότι εκείνη ευθύνεται στο παραμικρό για το θάνατο των παιδιών της αναμένοντας την απόφαση της δικαιοσύνης  για την υπόθεση αυτή που όταν είχε αποκαλυφθεί είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Related Posts