Παναθηναϊκός: «Από τον Ολυμπιακό τα γράφουν αυτά επειδή είμαστε καλύτεροι» είπε ο Χουανκάρ

6

Παναθηναϊκός: «Από τον Ολυμπιακό τα γράφουν αυτά επειδή είμαστε καλύτεροι» είπε ο Χουανκάρ

Ο Χουανκάρ επέστρεψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε σε εκείνο το ματς, αλλά και σε αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μπακ εμφανίστηκε χαρούμενος στο Παναθηναϊκό και τόνισε στη Nova ότι όσα ακούστηκαν μετά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, για επεισόδιο με τον προπονητή του στα αποδυτήρια, προέρχονταν από εκείνους.

Οι δηλώσεις του Χουανκάρ

Για το ότι επέστρεψε στη θέση του: «Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά που επέστρεψα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα και θα δουλέψω γι’ αυτό».

Για το αν αισθάνθηκαν ανασφάλεια επειδή δεν θα έπαιζε ο Διούδης: «Όχι, ο Βασίλης είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Στενοχωρήθηκα με την κατάσταση του Διούδη, αλλά ξέρω πως και ο Βασίλης κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν αισθάνθηκα κανένα φόβο».

Για τα προβλήματα τραυματισμών και παικτών που δεν ήταν 100% έτοιμοι και πως τα αντιμετώπισαν: «Σίγουρα οι τραυματισμοί δημιουργούν πρόβλημα. Όλοι όμως είμαστε ενωμένοι σαν μεγάλη οικογένεια. Ο ένας προσπαθεί να συμπληρώνει τον άλλο και να κάνουμε ένα καλό σύνολο».

Για το τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό για να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Τούμπα: «Είμαστε στενοχωρημένοι. Όχι γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα βαθμό, αλλά και γιατί δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς στα τελειώματα».

Για το αν τον γέμισε με πείσμα το διάστημα που δεν αγωνιζόταν: «Πάντα είμαι ένας παίκτης που δουλεύει πολύ. Ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτή η κατάσταση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ συνεχίζω τη σκληρή δουλειά για να μπορώ να δείχνω όσα μπορώ να κάνω».

Για την αντίδρασή του στα αποδυτήρια στο ματς με τον Ολυμπιακό και ό,τι είχε ακουστεί: «Αυτό μάλλον από την πλευρά του Ολυμπιακού είχε γραφτεί. Εγώ όμως είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είχα θυμώσει όμως με εμένα, ούτε με τον προπονητή ούτε με κανένα άλλον. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε με τον προπονητή και το θέμα είναι λήξαν. Αν στον Ολυμπιακό θέλουν να γράφουν ό,τι τους αρέσει είναι άλλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς».

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Από τον Ολυμπιακό τα γράφουν αυτά επειδή είμαστε καλύτεροι» είπε ο Χουανκάρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.