Στέφανος Κασσελάκης

Στην Πάτρα βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές. Στην αχαϊκή πρωτεύουσα, την πόλη στην οποία ξεκίνησε την διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος και έχει πάντα μέσα στην καρδιά του, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση μετά την ολοκλήρωση της βρέθηκε σε γνωστό μπαρ της πόλης και δεν άργησε να περάσει μέσα από τη μπάρα σερβίροντας σφηνάκια στον κόσμο που βρέθηκε μαζί του.

Με κεφάτη διάθεση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σφηνάκια και happenings

Έχοντας στο χέρι του ένα μπουκάλι ποτό άρχισε να γεμίζει σφηνάκια και να τα μοιράζει σε όσους ήταν εκεί και τον παρακολουθούσαν.

Θα γίνει επιτέλους η Ελλάδα μία σύγχρονη χώρα της Ευρώπης

Στην χτεσινή του ομιλία ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Η Δεξιά θα πέσει, διότι είναι βασισμένη στο ψέμα και στην προπαγάνδα. Την επόμενη μέρα εμείς, η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη του τόπου, θα κυβερνήσουμε και θα κυβερνήσουμε καλά και θα γίνει επιτέλους η Ελλάδα μία σύγχρονη χώρα της Ευρώπης, μια χώρα που δεν θα τρώει τα παιδιά της».

«Η ψήφος την Κυριακή είναι η φωνή σας»

Μιλώντας για τις εκλογές της Κυριακής, είπε ότι «η αποχή θα είναι αποχή από το μέλλον μας, θα είναι αποχή από τις ζωές μας» και συμπλήρωσε: «Η ψήφος μεθαύριο είναι καθοριστική, η ψήφος την Κυριακή είναι η φωνή σας, που λέει δεν αντέχω να με κυβερνάτε με τόση αλαζονεία, με τόση αδιαφορία, με τόσο κυνισμό».

Related Posts