Ο Πάνος Βλάχος πήρε θέση για τις καταγγελίες και ο κόσμος τον αποθέωσε – «Έδωσε μαθήματα ζωής» (video)

4

Ο Πάνος Βλάχος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», τονίζοντας πως έχει ηθική υποχρέωση να στηρίξει τις γυναίκες που έχουν το θάρρος να καταγγείλουν περιστατικά προσθέτοντας ότι «δεν θα έπρεπε να μας ενοχλούν καθόλου οι καταγγελίες και η συζήτηση που έχει ξεκινήσει».

«Δεν έχει ποινικό χαρακτήρα όλο αυτό, αλλά ανοίγει μια συζήτηση των ανθρώπων της τέχνης, που έχει σαν στόχο όχι να προστατέψουμε το θέατρο, γιατί το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «ξεκινάει μια συζήτηση για να έρθει κάποτε μια ημέρα που δεν θα είναι κανονικότητα ορισμένες συμπεριφορές, που μέχρι τώρα ήταν».

«Δεν διψάω για αίμα, θέλω να είναι καλά οι άνθρωποι. Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε και να ακούσουμε τις φωνές των αδυνάτων. Γνωρίζαμε όλοι αυτές τις συμπεριφορές, αυτές τις φήμες για τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων. Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα. Γνωρίζαμε τη φήμη και ένας άνθρωπος μας περιέγραφε ιστορίες» πρόσθεσε ο Πάνος Βλάχος.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν πρέπει να μας φοβίζει αυτή η συζήτηση. «Για τους περισσότερους ανθρώπους στο θέατρο, η επόμενη ημέρα θα είναι ακριβώς η ίδια» υπογράμμισε.

Οι τηλεθεατές είδαν τη συνέντευξη και αποθέωσαν τον ηθοποιό:

Πηγή: thecaller.gr

The post Ο Πάνος Βλάχος πήρε θέση για τις καταγγελίες και ο κόσμος τον αποθέωσε – «Έδωσε μαθήματα ζωής» (video) appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.