Ο Μάριος Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρούτση

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε μια συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να γνωστοποιεί την είδηση μέσω ανακοίνωσης της.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος είχε μια συνάντηση την Τρίτη (11/06/24) με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, με τους δυο άνδρες να συνομιλούν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως είναι λογικό ο Γιάννης Βρούτσης θέλησε να ευχηθεί τα καλύτερα στον Μάριο Ηλιόπουλο για τα καινούργια του καθήκοντα, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να βγάζει σχετική ανακοίνωση.

Το δελτίο Τύπου της Ένωσης αναφέρει:

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση είχε σήμερα ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Βρούτσης υποδέχθηκε τον κ. Ηλιόπουλο στο γραφείο του και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Φυσικά, και με αφορμή την απόκτηση από τον κ. Ηλιόπουλο του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Εύχομαι στον Μάριο Ηλιόπουλο να είναι «καλοτάξιδος» στη νέα του διαδρομή ως «καπετάνιος» της ΑΕΚ.

Απλώνουμε χέρι συνεργασίας στους ιδιοκτήτες όλων των ΠΑΕ στην προσπάθειά μας για την πάταξη της παραβατικότητας και την επιστροφή των οικογενειών στα γήπεδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι, να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρό μας».

Από την πλευρά του ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε: «Ήταν χαρά μου που σήμερα οι εξελίξεις με έφεραν σε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Σφίγγοντας τα χέρια μας, ευχηθήκαμε τα καλύτερα για τον Ελληνικό Ποδόσφαιρο».

To άρθρο Ο Μάριος Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρούτση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts