Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζει με τον καθένα από εμάς να ετοιμάζεται με τον δικό του τρόπο. Πασχαλινά αυγά, συνταγές και λίγος χρόνος για την προσωπική περιποίηση είναι στη λίστα που θέλουμε να κάνουμε αυτές τις μέρες.

Τα κομμωτήρια έχουν πάρει «φωτιά» με τα ραντεβού να έχουν κλείσει εδώ και μέρες από άνδρες και γυναίκες. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι της τελευταίας στιγμής, που τηλεφωνούν και ζητούν να εξυπηρετηθούν από τους κομμωτές/τριες στις ελάχιστες, εναπομείνασες κενές ώρες.

Στην Κρήτη βρίσκεται ένας κομμωτής που καταφέρνει να κάνει μοναδικά σχέδια με θεματικό χαρακτήρα. Ο Στέλιος Φρρόκου εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει γίνει γνωστός μέσα από τα περίτεχνα κουρέματα που κάνει σε πελάτες του, τα οποία απεικονίζουν διάφορα έργα τέχνης, σκηνές από ταινίες και celebrities. Τα σχέδια αυτά τα κάνει πάνω στα κεφάλια των πελατών του, συνήθως, με τα σχετικά βίντεο που ανεβάζει στο προφίλ του να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok.

@frrokuofficial Η υπομονή έχει τα όρια της! #fyp #foryoupage #frrokuofficial #foryou #barber ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira

Αυτή την φορά, ενόψει του Πάσχα, ο ταλαντούχος κομμωτής αποφάσισε να σχεδιάσει τον… Μυστικό Δείπνο, στα μούσια των πελατών του, καταπλήσσοντας για ακόμα μια φορά το ελληνικό διαδίκτυο.

Δείτε τον Μυστικό Δείπνο σε μούσι:

@frrokuofficial Σευαχριστω πολύ Χρησταρα μου 🫶🏽 #foryoupage #fyp #fypage #frrokuofficial #foryou #viral #fade #hair #model #art #drawing #barber ♬ Paris – Else

Να θυμίσουμε ότι ο ταλαντούχος κομμωτής είχε ζωγραφίσει ακόμα και τη Ματίνα Παγώνη σε κεφάλι πελάτη.

Related Posts